Σε μία ακόμη μετεγγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιώνιου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση της 21χρονης σέντερ, Εμμανουέλας Ανδρουλάκη, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Α2 Γυναικών Νότου με τη φανέλα της Παιανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου έχοντας ως κύριο γνώμονα το παρόν και το μέλλον της ομάδας ανακοινώνει την απόκτηση της ταλαντούχας παίκτριας Εμμανουέλας Ανδρουλάκη η οποία ήταν την περσινή χρονιά από τις κορυφαίες ψηλές του πρωταθλήματος στην Α2 Γυναικών Νότου με τη φανέλα της Παιανίας».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια των «κυανέρυθρων» η Ανδρουλάκη τόνισε: «Ύστερα από τρία χρόνια στην Παιανία ήθελα να αγωνιστώ στην Α1 και ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω, καθώς επενδύει στις νεαρές παίκτριες και είναι ομάδα με πολλές προοπτικές. Για μένα θα είναι μια δοκιμαστική χρονιά στην Α1, αλλά θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις των προπονητών μου και της κατηγορίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης