Η Rockstar Games επιβεβαίωσε επίσημα ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη ένα νέο παιχνίδι Grand Theft Auto. Μάλιστα, η εταιρεία σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι ήδη βρίσκεται σε «εξελιγμένο στάδιο ανάπτυξης». Δεν είναι γνωστό εάν θα ονομάζεται GTA 6 ή κάπως αλλιώς.

Η εταιρεία δεν ανέφερε καμία άλλη πληροφορία, πέραν του ότι σκοπεύουν να «προχωρήσουν αρκετά» σε σχέση με το τι έχουν καταφέρει στο παρελθόν.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με την άνευ προηγουμένου διάρκεια ζωής του GTA V, πολλοί από εσάς μας ρωτάτε για κάποιο νέο παιχνίδι στη σειρά Grand Theft Auto. Με κάθε νέο project, με το οποίο ασχολούμαστε, στόχος μας είναι πάντα να προχωράμε αρκετά πέρα ​​από αυτό που έχουμε παραδώσει προηγουμένως και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι το επόμενο Grand Theft Auto βρίσκεται σε εξελιγμένο στάδιο ανάπτυξης. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μόλις είμαστε έτοιμοι…»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι εντελώς ασυνήθιστο για ένα παιχνίδι να συνεχίζει τις κορυφαίες πωλήσεις τόσα χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, όπως συμβαίνει με το Grand Theft Auto V, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε το 2013 και με την έκδοση νέας γενιάς, που αναμένεται στις 15 Μαρτίου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, θα είναι το μόνο παιχνίδι της σειράς, που θα έχει κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικές γενιές κονσολών. Πρόκειται για το 2ο παιχνίδι με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία της βιομηχανίας, στα 155 εκατ., πίσω μόνο από το Minecraft.
 

Η παραπάνω επιτυχία του GTA V και του GTA Online, του online multiplayer μέρους που συνοδεύει τη single player εμπειρία του τίτλου, ενδεχομένως να έχει παίξει ρόλο στο μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να κυκλοφορήσει ο νέος τίτλος της σειράς.
 

 

Η σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας αποτελεί την πρώτη επίσημη που αφορά στο νέο GTA και ακόμη δεν γνωρίζουμε τίποτα περαιτέρω για τον τίτλο. Αναλυτές της βιομηχανίας αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον νέο τίτλο να κυκλοφορεί το 2023, όμως είναι πολύ νωρίς για να αναφέρουμε κάτι με βεβαιότητα.
 

Σημ.: Η κεντρική φωτογραφία δεν είναι επίσημη.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης