Μετά την αναγέννηση της Lucasfilm Games τα νέα για τα παιχνίδια του διάσημου label διαδέχονται το ένα το άλλο. Χθες ανακοινώθηκε καινούργιο παιχνίδι Indiana Jones και σήμερα ανακοινώθηκε ότι η Ubisoft μαζί με την Massive Entertainment (The Division, The Division 2) θα βρίσκονται στο τιμόνι του επόμενου Star Wars τίτλου, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με την Lucasfilm Games.

Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο καθώς η Massive Entertainment ακόμα ψάχνει άτομα για το project. Από τα λίγα που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ο Julian Gerighty (The Division 2, The Crew) θα είναι ο creative director, το παιχνίδι θα είναι open-world και θα χρησιμοποιηθεί η Snowdrop Engine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τίτλος θα αποτελέσει το πρώτο παιχνίδι Star Wars που δεν δημιουργείται από την EA, μετά από 8 χρόνια. Σύμφωνα με τον Sean Shopaw, “η EA ήταν και θα παραμείνει ένας σημαντικός συνεταίρος, αλλά νιώθουμε ότι υπάρχει χώρος και για άλλους”. Η EA ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί παιχνίδια Star Wars, καθώς έκανε ένα tease στον λογαριασμό της στο Twitter και πιθανώς αναφέρεται στο sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order.

Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης