Η Motorola επανέρχεται με δυο νέες συσκευές της που ανήκουν σε μια ολοκαίνουργια σειρά, με το όνομα “Edge”, το οποίο βασίζεται στο σχεδιασμό των οθονών, που είναι στην ουσία το γνωστό “waterfall” σχέδιο. Και οι δυο συσκευές υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 5G, ενώ διαθέτουν τριπλές κάμερες, αλλά και θύρα audio jack 3.5mm. Επίσης και οι δυο συσκευές έχουν stereo ηχεία και θα τρέχουν Android 10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Motorola Edge+
 

Πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της Motorola. Διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7″ με υποστήριξη HDR10+ και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Η ανάλυση ειναι FullHD+. Στο επάνω μέρος της βρίσκεται μια πολύ μικρή οπή, που περικλείει τη selfie κάμερα στα 25MP, ενώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη.
 

Η αμερικανική έκδοση θα υποστηρίζει mmWave 5G, που σημαίνει ότι οι ταχύτητες download θα φτάνουν τα 4Gbps. Οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στον υπόλοιπο κόσμο, δεν θα υποστηρίζουν mmWave, αλλά τις συχνότητες κάτων των 5Ghz για 5G.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάμερα θα είναι στα 108MP με διάφραγμα f/1.8 και οπτική σταθεροποίηση. Μέσω pixel binning, οι φωτογραφίες θα είναι στα 27MP. Συνδυάζεται με έναν τηλεφακό στα 8MP (3x οπτικό ζουμ με οπτική σταθεροποίηση) και έναν υπερ-ευρυγώνιο στα 16MP (117 μοιρών), που έχει τη δυνατότητα και για macro, ενώ υπάρχει κι ένας τέταρτος αισθητήρας, ToF. Η λήψη βίντεο είναι στα 6K.
 

 

Θα ενσωματώνει τον κορυφαίο Snapdragon 865 με 12GB LPDDR5 RAM και 256GB UFS 3.0 αποθ. χώρο. Η μπαταρία είναι στα 5,000mAh με φόρτιστ στα 18W μέσω USB-C. Υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση στα 15W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα 5W.
 

Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη τον Μάιο προς €1.199. Δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει και στην Ελλάδα.
 

Motorola Edge
 

Το δεύτερο μοντέλο της σειράς έρχεται επίσης με οθόνη 6,7″ και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, αλλά όχι και υποστήριξη HDR10+, όπως το Edge+.
 

Το chipset είναι το midrange Snapdragon 765+ και η μνήμη είναι στα 6GB για τη διεθνή έκδοση. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 128GB και υπάρχει διαθέσιμη θύρα microSD για επέκταση, κάτι που δεν υπάρχει στην Plus έκδοση.

Η τριπλή κάμερα είναι παρόμοια με αυτή του Plus μοντέλου, αλλά αντί για 108MP, έχουμε 64MP και συνδυάζεται επίσης με έναν tele, έναν ultra-wide και έναν ToF αισθητήρα. H selfie είναι επίσης ίδια. Η μπαταρία είναι λίγο μικρότερη, στα 4,500mAh και οι ταχύτητες φόρτισης ίδιες.
 

To Motorola Edge θα έρθει στην κατά πολύ χαμηλότερη τιμή, στα €599.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης