Του Παύλου Κρούστη

Η Huawei μόλις λανσάρισε τη σειρά P40 στην ελληνική αγορά, τα οποία για πρώτη φορά βλέπουμε να έρχονται χωρίς τις Υπηρεσίες Google προεγκατεστημένες, κάτι που μπορεί ενδεχομένως να αποτελεί πρόβλημα για κάποιους χρήστες.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, διαθέσιμο για όλα τα τηλέφωνα της εταιρείας είναι το AppGallery, το οποίο είναι το επίσημο store της Huawei που δίνει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών και συνεχώς εμπλουτίζεται. Ακόμη και ελληνικές εφαρμογές έχουν προλάβει να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ προστίθενται νέες συνεχώς.

Για όσους δεν είναι αρκετό αυτό, υπάρχει ακόμη μια πολύ εύκολη εναλλακτική, η οποία ονομάζεται “MoreApps”.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορούν να βρουν και να εγκαταστήσουν οι χρήστες μέσω του AppGallery και στη συνέχεια ένας ολόκληρος κόσμος από νέες εφαρμογές ανοίγει μπροστά τους.
 

Το MoreApps αποτελεί στην ουσία αυτό που ονομάζεται “aggregator”. Προσφέρει δηλαδή μια συλλογή εφαρμογών ευρείας ποικιλίας, από διάφορα διαφορετικά stores και ιστότοπους.

Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ εύκολη και η εφαρμογή έχει εξαιρετικά καθαρό σχεδιασμό για να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Υπάρχουν κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν, αλλά και λειτουργία αναζήτησης.

Πατώντας πάνω σε κάποια εφαρμογή, μπαίνουμε στη σελίδα της και μπορούμε να δούμε τις επιλογές μας ως προς την πηγή από την οποία μπορούμε να την κατεβάσουμε και να προχωρήσουμε στην εγκατάστασή της. Μερικά κλικ αργότερα οι εφαρμογές που χρειαζόμαστε είναι όλες στη διάθεσή μας.
 

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε στη διάθεσή μας τα τηλέφωνα της σειράς P40 και δοκιμάζουμε όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να εξυπηρετηθεί ακόμη και ο πιο απαιτητικός χρήστης, προκειμένου να έχει στη διάθεσή του την πιο άμεση και γρήγορη λύση στο θέμα που τον απασχολεί όσον αφορά στη χρήση των κινητών της Huawei. Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε σύντομα σε επόμενα άρθρα, με την παρουσίαση των συσκευών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης