Εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Samsung είχε υποσχεθεί ότι θα διαθέσει μια ενημέρωση για τα smartwatches της, Galaxy Watch Active2 και Galaxy Watch3, μέσω της οποίας θα υποστηρίζεται η μέτρηση αρτηριακής πίεσης και το καρδιογράφημα. Σήμερα ξεκίνησε η διανομή της συγκεκριμένης ενημέρωσης.

Οι χώρες στις οποίες γίνεται διαθέσιμο το update είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Χιλή, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο και ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χρήστης θα πρέπει να κάνει την ενημέρωση της εφαρμογής Samsung Health Monitor στο κινητό του, μέσω του Galaxy Store, όπως και νέο firmware update για το smartwatch του.

Οι λειτουργίες απαιτούν καλιμπράρισμα μέσω της εφαρμογής στην αρχή, προτού μπορέσετε να τις χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα και στην πορεία θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε μόνο το ρολόι σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικά που η Samsung είχε υποσχεθεί εδώ και αρκετό καιρό για τις συσκευές και επιτέλους ήρθαν.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης