Συμβουλές για τον σωστό καθαρισμό όλων των έξυπνων συσκευών μας από την HONOR

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 20:18
Συμβουλές για τον σωστό καθαρισμό όλων των έξυπνων συσκευών μας από την HONOR

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η πλειοψηφία αγγίζει το κινητό 2.617 φορές, ενώ ένας χρήστης που κάνει έντονη και βαριά χρήση το αγγίζει 5.427 φορές την ημέρα. Eίναι σημαντικό λοιπόν να φροντίσουμε να κρατάμε καθαρές όλες τις επιφάνειες εκείνες που έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας.
 


Για την οθόνη των έξυπνων συσκευών μας:

  • Πρέπει να καθαρίζουμε συχνά όλες τις "έξυπνες συσκευές" μας, συμπεριλαμβανομένων των smart watches ακόμα και ακουστικών, καθώς τα αγγίζουμε συχνά.
  • Όποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε ένα καθαριστικό οθόνης που ΔΕΝ ψεκάζεται απευθείας πάνω στην επιφάνεια, αλλά πρώτα σε μια πετσέτα χαρτιού ή σε ένα πολύ απαλό ύφασμα.
  • Αποφεύγουμε τη χρήση οικιακών προϊόντων καθαρισμού κατά τον καθαρισμό των έξυπνων συσκευών μας.
  • Προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε υπερβολική ποσότητα, καθώς το υγρό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία αν εισέλθει στον εξοπλισμό.Αν χρησιμοποιούμε θήκες για να προστατεύουμε τα κινητά μας, τότε είναι εξίσου σημαντικό να φροντίσουμε και να τις κρατάμε καθημερινά καθαρές:  
 

  • O καθαρισμός για τις θήκες μπορεί να γίνει με κανονικά οικιακά καθαριστικά.
  • Η θήκη θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από την συσκευή.
  • Βεβαιωθείτε ότι η θήκη είναι στεγνή πριν την τοποθετήσετε ξανά στη συσκευή σας.


Ο καρδιολόγος / Γιατρός Εργασίας, κος Γκαμάζ Ιωάννης, στον οποίο αποτάθηκε η HONOR αναφέρει: «Καλό θα ήταν οποιαδήποτε προσωπική ηλεκτρονική φορητή συσκευή μας να παραμένει κοντά μας να μην αλλάζεται ή να δίνεται σε άλλους χρήστες. Πάντα θα πρέπει όταν την καθαρίζουμε να έχουμε καθαρά χέρια, αλλά και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες, στις οποίες αφήνουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές (laptop/κινητά /tablets) ή οποιεσδήποτε συσκευές έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας.»  

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 20:18