Με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών προσφορών από 2.100 ηλεκτρονικά καταστήματα, το BestPrice.gr δηλώνει πανέτοιμο, για ακόμη μια χρονιά, να βοηθήσει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν μέσα στον καταιγισμό της Black Friday.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος του καταναλωτικού κοινού, αλλά και της εμπιστοσύνης προς το BestPrice.gr για τη λήψη αγοραστικών αποφάσεων, είναι το ρεκόρ επισκεψιμότητας που κατέγραψε η εταιρεία πέρυσι την περίοδο της Black Friday.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το πλαίσιο, φέτος, μια νέα καινοτόμος δυνατότητα θα προστεθεί στις εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για προσφορές που λαμβάνουν οι χρήστες του BestPrice.gr. Εκτός από προϊόντα και κατηγορίες, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να δηλώνουν και συγκεκριμένες αναζητήσεις που τους ενδιαφέρουν – όπως προσφορές για αθλητικά παπούτσια Nike νούμερο 42 – καθώς θα πλοηγούνται στο BestPrice.gr. Με τον τρόπο αυτό, θα εξοικονομούν χρόνο και χρήμα καθώς θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις μόνο για πραγματικές προσφορές, βάσει των προτιμήσεών τους.

Παράλληλα, οι πραγματικές προσφορές από 2.100 ηλεκτρονικά καταστήματα θα προβάλλονται σε “πραγματικό χρόνο” στην ενότητα Προσφορές του BestPrice.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να εμφανιστεί μια προσφορά στη συγκεκριμένη ενότητα λαμβάνεται υπόψη το ιστορικό τιμής ενώ το αναγραφόμενο ποσοστό έκπτωσης υπολογίζεται με βάση την καλύτερη τιμή από το σύνολο των καταστημάτων. Συνεπώς, τα προϊόντα που προβάλλονται σε αυτή την ενότητα αποτελούν πραγματικές προσφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πολύτιμα εργαλεία που προσφέρει το BestPrice.gr για έξυπνες αγορές δεν περιορίζονται μόνο στο ίδιο το “site”. Με την προσθήκη του “BestPrice Assistant” , οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες (όπως τρέχουσα καλύτερη τιμή προϊόντος, σχετικές πραγματικές προσφορές), σε όποια σελίδα και εάν πλοηγούνται στο διαδίκτυο.
 

Παράλληλα, τα καταστήματα μπορούν να ενεργοποιήσουν το BestPrice Product Badge στο e-shop τους. Το BestPrice Product Badge λειτουργεί ως “σφραγίδα καλύτερης τιμής” και εμφανίζεται δυναμικά στην εκάστοτε σελίδα προϊόντος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον η τιμή του προϊόντος είναι η χαμηλότερη από το σύνολο των καταστημάτων.

Το BestPrice.gr μετρά ήδη αντίστροφα για την Black Friday και ανυπομονεί να βοηθήσει τους καταναλωτές να βρουν πραγματικές προσφορές από 2.100+ ηλεκτρονικά καταστήματα.

Καλές Black Friday αγορές!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης