Από την Πέμπτη 17 Μαρτίου έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου το Lenovo Official Store στο 3ο επίπεδο του THE MALL ATHENS σας υποδέχεται με δώρα για όλους!

Βρες τις ομάδες Lenovo στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της στο THE MALL ATHENS, ζήτησε την gift bag και με τον μοναδικό κωδικό που θα βρεις μέσα… το Lenovo Official Store σε περιμένει για να παραλάβεις το δικό σου δώρο!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται γιατί με τη συμμετοχή σου μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για ανεπανάληπτα laptop Lenovo.

Συγκεκριμένα, δυο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Lenovo Yoga Slim 7 – το εξαιρετικά κομψό laptop που συνδυάζει μέγιστες επιδόσεις και φορητότητα – και ένα Lenovo Legion 5 – το εκπληκτικό και πανίσχυρο laptop που προσφέρει απρόσκοπτο gaming.
 

Ενώ, ένας υπερ-τυχερός, θα κερδίσει το καινοτόμο προϊόν τεχνολογίας, ThinkPad X1 Fold, το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο κατάστημα της Lenovo, του Νο1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens, διαμορφώνοντας τον νέο, απόλυτο τεχνολογικό προορισμό.
 

Το Lenovo Official Store είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Lenovo με την Oktabit, και υποδέχεται το κοινό, για να παρουσιάσει το σύνολο των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία από tablet, laptop και σταθερούς υπολογιστές, έως και πληθώρα αξεσουάρ και περιφερειακά που μπορούν να απογειώσουν την παραγωγικότητα στο home office ή και στο γραφείο.
 

Παράλληλα, προσφέρει για πρώτη φορά στους επισκέπτες τη δυνατότητα  να γνωρίσουν από κοντά το σύνολο των επαγγελματικών -ThinkPad, ThinkBook- και καταναλωτικών σειρών – Yoga, Legion, IdeaPad –  της Lenovo, αλλά και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος για τις λύσεις τεχνολογίας που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και προφίλ χρήστη.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης