Αναγνωρίζοντας τη σημασία στήριξης του εθνικού συστήματος υγείας, η WIND σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, προχώρησε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, αναλαμβάνοντας να εξοπλίσει με δωρεάν Wi-Fi όλα τα κτήρια του νοσοκομείου «Σωτηρία». 
 

Με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, που φτάνουν έως και 200 Mbps, διευκολύνεται η επικοινωνία τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών του νοσοκομείου. H επόμενη μέρα, με την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα, συνδέεται άμεσα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προσαρμογή στη νέα ψηφιακή εποχή. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η νέα πραγματικότητα απαιτεί συνεχή και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Απαιτεί ταχύτερα και ασφαλέστερα δίκτυα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Τσαπρούνης , Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς τόνισε για την συγκεκριμένη δράση: «Χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά μέσα η καθημερινότητα ιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού αλλά και των ασθενών γίνεται ευκολότερη. Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, έγινε σαφές πως η συνδεσιμότητα και η τεχνολογία είναι πολύτιμες. Γι‘ αυτό στη WIND φροντίζουμε να επενδύουμε κάθε μέρα σε δίκτυα νέας γενιάς. Γιατί όταν οι άνθρωποι προσπαθούν, οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο».  
 

Η πρωτοβουλία αυτή της WIND αποτελεί μέρος των δράσεων για την «επόμενη ημέρα» και έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που υλοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων την προηγούμενη περίοδο. Η εταιρεία, που από την πρώτη στιγμή έθεσε σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το επενδυτικό της πλάνο σε νέες τεχνολογίες ύφους περίπου €100 εκ. τον χρόνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης