Με το μέλλον πολλών ελίτ αθλητών να είναι στον αέρα, οι καλύτεροι του snowboard συγκεντρώθηκαν στο Laax για μια τελική αναμέτρηση. Διάβασε παρακάτω για να ενημερωθείς για όλη τη δράση.

Κι ενώ πλησιάζουμε στο απόγειο της χιονοδρομικής αγωνιστικής σεζόν του 2022, ήρθαν οι φοβεροί αγώνες στο Laax Open ως μέτρο σύγκρισης για τους κορυφαίους snowboarders του πλανήτη, οι οποίοι φιλοδοξούν να προκριθούν για την Beijing. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Anna Gasser αγωνίζεται κατά τη διάρκεια του Laax Open στο Laax της Ελβετία, στις 14 Ιανουαρίου 2022.

01 Slopestyle Γυναικών

Η πρώτη σκέψη που ερχόταν στο μυαλό βλέποντας την εντυπωσιακή και ιδιαίτερα προχωρημένη πίστα Slopestyle, ήταν πως θα ανταπεξέλθουν οι γυναίκες. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές, ο ήλιος λαμπερός και όπως ήταν αναμενόμενο όλες οι αθλήτριες ήταν έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την συμμετοχή κορυφαίων αθλητριών snowboard απ’ όλο τον πλανήτη, το ενδιαφέρον μονοπώλησε η μεγάλη μάχη μεταξύ της Αυστριακής, Anna Gasser και της ανερχόμενης Αυστραλής Tess Coady.
Ωστόσο, καθώς το event προχωρούσε, έγινε σαφές ότι η Coady θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα. Πετυχαίνοντας το υψηλότερο σκορ της ημέρας στο πρώτο της run, η 21χρονη αθλήτρια εκτέλεσε το νικηφόρο της run με απόλυτη αυτοπεποίθηση, φινέτσα και μια φοβερή αποφασιστικότητα να επιβληθεί με άνεση στις αντιπάλους της. Ξεκίνησε τα κόλπα της με ένα Cab 180 σε Backside 360 στο rail και τελείωσε με ένα στυλάτο Double Cork 1.080 στο τελευταίο της άλμα. Η Coady βελτίωσε την αρχική της βαθμολογία πετυχαίνοντας 86,18 στο σκορ και διεκδίκησε το υψηλότερο σκορ στο Slopestyle run της ημέρας.

Slopestyle Γυναικών Top 3
Tess Coady
Anna Gasser
Annika Morgan

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης