Με την υπογονιμότητα να αγγίζει ποσοστό μεγαλύτερο από το 10% μεταξύ των ζευγαριών αναπαραγωγικής ηλικίας, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πεδίο εντατικής έρευνας διεθνών πανεπιστημιακών κέντρων, τα οποία επενδύουν στην εξέλιξη τεχνικών για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Με στόχο, κάθε υπογόνιμο ζευγάρι να έχει στη διάθεσή του τις πλέον σύγχρονες επιλογές και την καλύτερη αντιμετώπιση, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, το ΜΗΤΕΡΑ και το Institute of Life δημιούργησαν μια υψηλού επιπέδου Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η αναδιοργάνωση και η πλήρης ανακαίνιση του Τμήματος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ, ώστε να αναδειχθεί η Μονάδα Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ ως μία από τις πλέον εξειδικευμένες μονάδες της Ευρώπης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρτια στελέχωση & υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Η επιστημονική ομάδα της Μονάδας Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ, αποτελείται από κορυφαίους ιατρούς και εξειδικευμένους κλινικούς εμβρυολόγους καθώς και από́ εμπείρους επαγγελματίες στο χώρο της διατροφολογίας, της ψυχικής υγειάς και της νοσηλευτικής φροντίδας. Όλοι μαζί συνεργάζονται ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, επιλέγοντας την ιδανική γι’ αυτούς θεραπεία.

Δημιουργήσαμε έναν άνετο ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εστιασμένο στην άνεση και τη διακριτικότητα και ένα υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο, εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μονάδα εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και κάλυψη στο ζευγάρι από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς λειτουργεί μέσα σε μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων Μονάδων της χώρας, με τους πλέον επιτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τεχνολογική πρωτοπορία

Η συνεργασία της Μονάδας Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ με την «EmbryoTools», συμβουλευτική́ εταιρεία διεθνούς κύρους με τεράστια εμπειρία στη διαμόρφωση ιδανικών εργαστηριακών συνθήκων και υψηλού́ επιπέδου τεχνογνωσία, δίνει στην Μονάδα του ΜΗΤΕΡΑ, τη δυνατότητα να εφαρμόζει, εντός του εργαστήριου, τελειοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σε κάθε στάδιο.

Συγκεκριμένα, το εμβρυολογικό εργαστήριο της Μονάδας διαθέτει τελευταίας γενιάς εξοπλισμό στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, όπως για παράδειγμα το ηλεκτρονικό σύστημα επιτήρησης RI Witness, μέσω του οποίου γίνεται η παρακολούθηση κάθε σταδίου της διαδικασίας της γονιμοποίησης και το οποίο διασφαλίζει την ταυτοποίηση όλων των δειγμάτων μέσα στο εργαστήριο,αποκλείοντας 100% την πιθανότητα λάθους. Παράλληλα, το σύστημα καλλιέργειας των εμβρύων σχεδιάστηκε εκ νέου και το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με καινούργιους επωαστές και σταθμούς εργασίας, ώστε να διασφαλίζονται οι σταθερές συνθήκες που ευνοούν την βέλτιστη ανάπτυξη των εμβρύων.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Μέσααπό τα υψηλοτέρα πρότυπα λειτουργιάς και βάσει των αυστηρότερων διεθνών προδιαγραφών και κανονισμών διασφάλισης ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών, η Μονάδα InstituteofLife ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει πλήρως εξατομικευμένες θεραπείες.

Οι υπηρεσίες είναι:

Διερεύνηση υπογονιμότητας

Εξωσωματική́ Γονιμοποίηση (IVF)

Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI)

Δωρεά́ Ωάριων

Δωρεά́ Σπέρματος

Κρυοσυντήρηση ωαρίων

Παρένθετη Μητρότητα

Διατήρηση γονιμότητας

Ψυχολογική́ και Συμβουλευτική́ Υποστήριξη

Προσφέρει επίσης θεραπείες:

Φυσικός κύκλος

Mild stimulation (mini IVF)

Mικρογονιμοποίηση (ICSI, IMSI)

Κλασσική IVF

Κρυοσυντήρηση ωαρίων, εμβρύων μέσω υαλοποίησης

Κρυοσυντήρηση σπέρματος

Laser Assisted hatching

Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD)

Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGS)

Οργάνωση & λειτουργία με πιστοποιημένες διαδικασίες

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life  MΗΤΕΡΑ είναι οργανωμένη και λειτουργεί  εφαρμόζοντας  τα πιστοποιημένα συστήματα ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2015 και EN 15224:2012.

Παράλληλα, από το 2018, η Μονάδα συγκαταλέγεται στις 50 καλύτερες στον κόσμο Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σύμφωνα με τη διαπίστευση που έλαβε από τον διεθνή Φορέα Αξιολόγησης Κλινικών GCR ™. O κορυφαίος Φορέας Αξιολόγησης Κλινικών GCR, κατόπιν ελέγχου ανέδειξε ότι το επίπεδο εμπειρίας, υποδομών, υπηρεσιών και ανταπόκρισης ασθενών της Μονάδας είναι πολύ υψηλότερο από τα ισχύοντα διεθνή κλινικά πρότυπα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης