Η ανεξάρτητη έρευνα που διεξήχθη χρονικά μεταξύ 10 Μαρτίου και 8 Απριλίου του 2021, σε 90 άτομα θετικά στον COVID-19, τα οποία έλαβαν 500 mg ελαιοευρωπαΐνης ανά 8 ώρες σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο Θυμάρι Θουγιανόλη (Thymus Vulgaris CT thujanol)- food grade. Τα αποτελέσματα καθόρισαν το πρωτόκολλο σε 2 τριήμερα. Κατά το πρώτο τριήμερο ο ιός φονεύεται και τα συμπτώματα υποχωρούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πτώση του πυρετού σε όλες τις περιπτώσεις. Κατά το δεύτερο τριήμερο, βελτιώνεται η γενικότερη υγεία του ασθενούς και επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο κορωνοϊός δεν υφίσταται ενεργός στο σώμα. Σε όλες τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα του επαναληπτικού τεστ επιβεβαίωσε την έρευνά μας. 

Σε 2 περιπτώσεις, συναντήσαμε το φαινόμενο του Herxheimer το οποίο είναι αποτέλεσμα  της γρήγορης δολοφονίας ιών και βακτηριδίων, που απελευθερώνουν αφλατοξίνες και μυκοτοξίνες ως αποτέλεσμα της λύσης- καταστροφής των κυτταρικών μεμβρανών τους. Σε 5 ημέρες με την χορήγηση 5gr/8 hrs του αμινοξέος L- Glutamine,  η εγκεφαλική λειτουργία επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα αντίληψης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ελαιοευρωπαϊνη (oleuropein) – C25H32O13

Είναι μια από τις σημαντικότερες ενώσεις των φύλλων ελιάς, ως ευρέως φάσματος φυσικό αντιβιοτικό, που όταν λαμβάνεται σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά, η θεραπευτική της δράση πολλαπλασιάζεται. Πάρα πολλές κλινικές μελέτες αποδεικνύουν τις φαρμακολογικές ιδιότητές της. Προστατεύει από τους ιούς, τα βακτήρια και τους μύκητες, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι καταπολεμά σχεδόν όλων των τύπων τους ιούς, σε αντίθεση με τα αντιβιοτικά. Έτσι η ελαιοευρωπαΐνη, όταν μπει στην κυκλοφορία του αίματος υδρολύεται και δίνει το ελενολικό οξύ (elenolic acid), το οποίο είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό. Ορισμένοι επιστήμονες θεωρούν το άλας του ελενολικού οξέος με ασβέστιο, το ελενολικό ασβέστιο (Calcium elonade) σαν το σούπερ αντιβιωτικό του 21ου αιώνα. Γνωρίζουμε από το 1977 για την ισχυρή ιοκτόνο – κατραστρεπτική δράση του, στο πρωτεϊνικό περίβλημα των ιών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μελετώνται επίσης και άλλες τρεις παραλλαγές και συνδυασμοί με αντιική δράση, οι οποίες προσεχώς θα δημοσιοποιηθούν. Η αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου, σε συνδυασμό με μια πιθανή συνεργασία με την πρώτη γραμμή των μαχόμενων ιατρών και νοσηλευτών, θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει τέλος στην κρίση, σε ελάχιστες εβδομάδες, εξασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας και μια έρευνα-προϊόν προς εξαγωγή σε όποια χώρα επιθυμεί να το εφαρμόσει. 

Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι αδιαμφισβήτητο  και αποτελεί επιθυμία μας να ενταχθεί στο οπλοστάσιο του ιατρικού κόσμου για να μπορέσουμε να τερματίσουμε επιτυχώς αυτή τη κρίση. Τα στοιχεία που αφορούν τις λεπτομέρειες της έρευνας εβρίσκονται στη διάθεση της δημοσιογραφικής ομάδας του Zougla.gr

Με εντιμότητα, 

Βασίλειος Κουμεντάκης BSc. (Health Sc.), ND

Κλινικός Γεροντολόγος – Φυσιοπαθητικός

*Περισσότερες πληροφορίες στο ηλεκτρονικό βιβλίο  “Η Φυσική Αντιμετώπιση του COVID-19”

https://payhip.com/b/uUg6

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης