Λίγο πριν την συμπλήρωση 40 χρόνων επιτυχούς λειτουργίας στην ελληνική αγορά, ο όμιλος της Bergmann Kord διοργάνωσε την Τετάρτη 16 Μαϊου, στα κεντρικά της γραφεία στην Λεωφ. Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι, (‘Εναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), εορταστική εκδήλωση, στην οποία περίσσεψαν το κέφι, η μουσική, η θετική αύρα και η καλοκαιρινή διάθεση.

Οι καλεσμένοι του Ομίλου, πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου και δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους ανθρώπους και το επιστημονικό προσωπικό της Bergmann Kord και να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία εδώ και 40 περίπου χρόνια θεωρείται η κορυφαία κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικό της βαρύτητας που δίνει η Bergmann Kord σε ανάλογες εκδηλώσεις είναι και το γεγονός ότι το «παρών» στην συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Bergmann Γερμανίας, Klaus Müller και πολλοί εκ των συνεργατών του, όπως είναι οι Faik Ünüvar, Roland Braumann, Franz Rieswick και Max Rieswick. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοφιλής δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία με την θετική της διάθεση, ανέβασε στα ύψη το κέφι των παρευρισκομένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα και ποτά, υπό τους ήχους «δυνατής» μουσικής.

«Πάντα δίπλα στον πελάτη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πρόεδρος του Ομίλου Kord Group, Βασιλική Κορδερά ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την διαχρονική και άριστη συνεργασία τους με την εταιρεία, ενώ μιλώντας για τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bergmann Kord εστίασε στον άμεσο χρόνο απόκρισής της στα ζητούμενα του πελάτη, στην άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία μαζί του, στη συνεργασία με το πλέον εξειδικευμένο και ικανό επιστημονικό προσωπικό, στον πλέον σύγχρονο υλικοτεχνικό επιστημονικό εξοπλισμό, καθώς και στις λειτουργικές και υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις της.

Στη συνέχεια, λαμβάνοντας τον λόγο ο Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, μαζί με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Bergmann Γερμανίας, Klaus Müller παρουσίασαν την εξέλιξη της εταιρείας από το 1979 έως σήμερα και αναφέρθηκαν στα τα σημεία-σταθμούς στην ιστορία της.

«Το κύρος της εταιρείας, η αξιοπιστία, η ουσιαστική κατανόηση των αναγκών του πελάτη, η ειλικρίνεια της επικοινωνίας μας και η συναισθηματική προσέγγιση αυτού, αποτελούν διαχρονικά στοιχεία που ξεχωρίζουν την Bergmann Kord», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Βαρδής Κορδεράς σχολιάζοντας την σημερινή πραγματικότητα της εταιρείας. Ο ίδιος εστίασε στην ταχύτητα και στην ακρίβεια της εξυπηρέτησης, στις διαδικασίες με τις οποίες η εταιρεία χτίζει σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη, αλλά και στη συνέπεια στα όσα η Bergmann Kord υπόσχεται. Και κατέληξε: «Ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το added value των υπηρεσιών του Kord Group, αλλά παράλληλα να αποτελέσουμε ως Ελλάδα και ως εταιρεία, ένα HUB ολοκληρωμένων, ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών όχι μόνο στον Έλληνα, αλλά και στον ευρωπαίο πελάτη».

Μέλος του Ομίλου Kord Group

Η Bergmann Kord αποτελεί μέλος του Kord Group, στο οποίο ανήκουν ακόμα το εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας Skin Center και το Kurland Spa. To Skin Center δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών αισθητικής και ευεξίας, στις εγκαταστάσεις του οποίου οι άριστα κατηρτισμένοι και έμπειροι γιατροί του τομέα Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας έχουν την δυνατότητα να παράσχουν στους πελάτες του ιδιαίτερα εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Τέλος, στο Kord Group ανήκoυν και τα Kurland Spa, τα οποία βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο του Ομίλου, στη Λεωφόρο Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι και δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ολιστικές υπηρεσίες wellness και περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο.

Λίγα λόγια για τις εταιρείες του Ομίλου

Bergmann Kord

Η Bergmann Kord, μέλος του Ομίλου Kord Group, αποτελεί την πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1979. Σήμερα ξεπερνά τα σύνορα του εγχώριου «επιστημονικού κόσμου» και συνιστά ένα από τα κορυφαία Κέντρα για Μεταμόσχευση Μαλλιών, παγκοσμίως. Ως πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ακολουθεί Γερμανικά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών. Έτσι, κατά την πολυετή πορεία της, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Επενδύοντας, με σταθερά βήματα, στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία, παρέχει προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εφαρμογής των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών. Η πρώτη εγχώρια Εμφύτευση Μαλλιών πραγματοποιήθηκε στη Bergmann Kord. Έκτοτε και φτάνοντας έως σήμερα, το παγκόσμια αναγνωρισμένο Ιατρικό Επιτελείο της, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 67.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών, με αισθητικά άρτια, φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα. Σήμερα διατηρεί 7 κλινικές σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα (δύο), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρόδο και Ηράκλειο.

Skin Center

Στο πλαίσιο της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών αισθητικής και ευεξίας, το Kord Group λειτουργεί κέντρο Αισθητικής και Κλινικής Δερματολογίας, το Skin Center, στις εγκαταστάσεις του οποίου οι άριστα κατηρτισμένοι και έμπειροι γιατροί του τομέα Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας έχουν την δυνατότητα να παράσχουν στους πελάτες του ιδιαίτερα εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως Αισθητική Δερματολογία, Laser Αποτρίχωση, Κρυολιπόλυση, Αντιγήρανση, Botox, Υαλουρονικό Οξύ, Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, Θεραπεία PRP, Χημικό Peeling, Κλινική Δερματολογία, Ακμή και Ουλές Ακμής, Νήματα PDO, Έλεγχος Σπίλων, Δερματοχειρουργική κ.α.

Kurland Spa

Τέλος, στο Kord Group ανήκoυν και τα Kurland Spa, τα οποία βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο του Ομίλου, στη Λεωφόρο Κηφισίας 348 , (‘Εναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), στο Χαλάνδρι και δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ολιστικές υπηρεσίες wellness και περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο. Στα Kurland Spa προσφέρεται μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως Θεραπείες Προσώπου και Σώματος, Μασάζ, Ατομικό Spa, Spa για Zευγάρια, Spa για Άνδρες, Day Spa, Mανικιούρ, Πεντικιούρ, Ηair Spa και Yπηρεσίες Kομμωτηρίου. Ακόμη, προσφέρονται πακέτα προσφορών σε προσιτές τιμές, για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, εταιρική επιβράβευση, bachelor parties, γενέθλια, γιορτές και επετείους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kord Group και τις επιμέρους δραστηριότητές του (Bergmann Kord, Skin Center, Kurland Spa) στο τηλ. 210 – 68 28 888 ή στις ιστοσελίδες του Ομίλου:

https://www.kord.gr/

https://laserapotrixosis.skincenter.gr/

https://cryolipolysis.skincenter.gr/

http://newage.kord.gr/

http://www.hos2.gr/

http://www.kurland.gr/

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης