«Διατροφή, Παχυσαρκία, Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2. Σπάει η αλυσίδα του κακού;» είναι γεγονός και πραγματοποιείται τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Prive) και ώρα  18:00 – 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Kεντρικός ομιλητής του Forum είναι ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος και Συντονιστής-Διευθυντής του Καρδιομεταβολικού Κέντρου του Μetropolitan Hospital, ο οποίος θα αναφερθεί στον σακχαρώδη διαβήτη και στις δυνατότητες πρόληψης και αποτελεσματικής θεραπείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η Κλινική Διαιτολόγος του Τζανείου Νοσοκομείου Καλλιόπη Φακατσέλη θα αναφερθεί στην ανθυγιεινή διατροφή και θα μας αναλύσει ποια είναι τα πρότυπα της υγιεινής διατροφής.

Ακόμη, εκπρόσωπος της εταιρείας STEVIA PARANA θα μας ενημερώσει για τα οφέλη της stevia.

Στη συνέχεια η Δρ. Αθανασία Παπαζαφειροπούλου Παθολόγος – Διαβητολόγος, Επιμελήτρια Α’ Παθολογικής του Διαβητολογικού Κέντρου στο  Τζάνειο Νοσοκομείο θα μιλήσει για την παχυσαρκία και το μεταβολικό σύνδρομο ως αποτέλεσμα του τοξικού τρόπου ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης η Δρ.  Φλωρεντία Μπακομήτρου, Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας θα αναλύσει την ψυχολογία των διαβητικών ασθενών.

Το Fοrum συντονίζει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» Δήµητρα Γιώτη.

Το  2ο FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Διατροφή, Παχυσαρκία, Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2. Σπάει η αλυσίδα του κακού;» υποστηρίζουν οι εταιρείες: STEVIA PARANAMEDTRONICNAFLIVER BY DEMOMENARINI ΗΕLLASLIBYTEC.

Διοργάνωση Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Dgpr: www.dgpr.gr

Σχετικά με τον θεσμό FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τα FORA είναι διαδραστικά. Απευθύνονται στους τηλεθεατές της εκπομπής «ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» και όχι µόνο. Κατά την διάρκεια τους όλοι οι παρευρισκόμενοι έχουν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση µε τους ομιλητές.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης