Με μια ομαδική φωτογράφηση για μια εμβληματική αφίσα που έντυσε τα μέσα μαζικής μεταφοράς – και θα ξαναντύσει το σταθμό του μετρό Συντάγματος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου Μαστού (25 Οκτωβρίου), οι γυναίκες εργαζόμενες της Gilead Sciences Ελλάδος έθεσαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της πρόληψης σε μια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης που γίνεται για πρώτη φορά με την προσωπική έκθεση στον φωτογραφικό φακό εργαζομένων στον τομέα της Υγείας.  

Ο καρκίνος του μαστού μάς αφορά όλες! Με αυτό το ηχηρό μήνυμα όλες οι γυναίκες που εργάζονται για την Gilead Sciences Ελλάδος φωτογραφήθηκαν για να διαδώσουν την αναγκαιότητα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φέτος, για τον μήνα Πρόληψης & Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό: να δώσουμε στην καμπάνια μας πρόσωπο, το δικό μας πρόσωπο. Είμαστε οι γυναίκες της Gilead. Είμαστε κόρες, μητέρες, σύντροφοι, αδελφές, φίλες, επαγγελματίες, συνάδελφοι και ο καρκίνος του μαστού μας αφορά!» είναι το μήνυμα των γυναικών στη Gilead.

Στο πλαίσιο αυτό η Gilead Sciences στήριξε και ενεργά ως Επίσημος Χορηγός τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure®, που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», στις 2 Οκτωβρίου 2022 δίνοντας το παρόν σε έναν αγώνα – θεσμό, συνδράμοντας στη διάδοση της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης