Ένα από το πιο εκκεντρικά φεστιβάλ αυτοκινήτου θα παρακολουθήσουν και φέτος οι λάτρεις του είδους και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για το Auto Battleships Festival που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. και είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους των τεσσάρων τροχών αλλά και της τεχνολογίας.

Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp και περιλαμβάνει: drift Show, διαγωνισμό Burn Out, καλλιστεία για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου, παρουσίαση του Super Car Korres IV, έκθεση αυτοκινήτων, γύρο του θανάτου, SXS Stunt Extreme Show, Show με μηχανές από την ομάδα Gr Stunt αλλά και Hellenic Mini-Z Cup – Πρωτάθλημα Mini-Z αυτοκίνητα κλίμακας κ.ά. Ωστόσο, το κεντρικό υπερθέαμα που θα κεντρίσει τα βλέμματα είναι το «Born to Race»  που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ, μια πασαρέλα χιλιάδων αυτοκινήτων από επαγγελματίες, λέσχες, Clubs και ιδιώτες που θα προσφέρουν ότι πιο απίστευτο έχουμε ζήσει ως σήμερα στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα.. κορίτσια θα είναι εκεί…

Πάρα πολλές εκδηλώσεις
Παράλληλα θα υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις που θα αφήσουν ικανοποιημένους του επισκέπτες όπως: Fire Show, πυροτεχνήματα, αθλητικές επιδείξεις (Πολεμικές τέχνες, όπως Kick Boxing), 15λεπτες επιδείξεις χειροπάλης με πολύ ωραίο θέαμα από τον Αντώνη Πανάρετο, Show με ποδήλατα και skateboard, χορευτικές επιδείξεις, συναυλίες, διαγωνισμοί κ.ά. Οι μικροί φίλοι θα μπορούν να κάνουν χρήση των παιδότοπων, να δούνε μάγους και ταχυδακτυλουργούς και να παρακολουθήσουν την παράσταση «ο Καραγκιόζης στους αγώνες Ράλι» από το θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου. Στα περιθώρια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση με την ιστορία του αυτοκινήτου από την εμφάνισή του μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χορηγός επικοινωνίας είναι το zougla.gr ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι για τους επισκέπτες, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης πατώντας ΕΔΩ

 
Πάρτε μία γεύση από την περυσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα

 

 

 

Φωτογραφία από την περυσινή έκθεση που συγκέντρωσε χιλιάδες θεατές…


Το ελληνικό super car με την ονομασία Korres θα βρίσκεται στην εκδήλωση…


Η αφίσα του αγώνα. Όπως βλέπετε το Zougla.gr είναι χορηγόε επικοινωνίαςε και σε αυτή την εκδήλωση…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης