Χιλιάδες είναι οι συμπατριώτες μας που πωλούν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα καθώς δεν μπορούν να τα συντηρήσουν. Αυτό κάνει, λόγω οικονομικών προβλημάτων και ένας Σερραίος ιδιοκτήτης μίας Citroen Xantia. Διαβάστε παρακάτω αυτά που έγραψε σε σελίδα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων:

«Μετά από αρκετές μέρες προβληματισμών πήρα την σκληρή απόφαση να αποχωριστώ την γλυκιά μου XANTIA. Περάσαμε όμορφα δεν λέω. Δεν με προβλημάτισε ποτέ, πάντα ήταν υπάκουη και αντίρρηση δεν έφερνε καμία. Όπου της έλεγα να πάμε πηγαίναμε.
Στο φαγητό της ήταν λογική ,υπερβολές δεν έκανε ποτέ ήταν μια σωστή κυρία.
Φυσικά ήταν πολύ ευχαριστημένη κ εκείνη μαζί μου. Συναγερμό ήθελε; συναγερμό της έβαζα, ζάντες ήθελε; ζάντες της έβαζα, καινούργιους καθαριστήρες ήθελε; ,καινούργιους της έβαζα κλπ. Την πρόσεχα όσο μπορούσα. Δυστυχώς όμως τώρα, ο Αντωνάκης, ο Γιαννάκης, ο Παυλάκης, ο Δημητράκης, ο Γιωργάκης, ο Σηφάκης και τα άλλα παιδάκια με αυτά που κάνουν στην παιδική χαρά τους, δεν αφήνουν τα άλλα παιδάκια αγοράκια κ κοριτσάκια να χαρούν τις μικρές απολαύσεις της ζωής.
΄Ετσι πλέον το βασικό είναι η επιβίωση και όχι οι κάθε άλλου είδους μικρές απολαύσεις !!! ΄Ετσι όπως πάει λοιπόν επειδή είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω χρήματα, όχι μόνο να ταΐσω την Χantia μου καθώς κ να της καλύψω τις υπόλοιπες υποχρεωτικές της ανάγκες αλλά και να καλύψω της δικές μου ανάγκες και κυρίως αυτές της επιβίωσης αποφάσισα να την αποχωριστώ για πάντα. 🙁
Εκτός από την γλυκιά μου XANTIA πουλάω και κάτι μποτάκια COLUMBIA No 43.5 σε υπεράριστη κατάσταση ελάχιστα φορεμένα. Είναι κατάλληλα για τα χιόνια κ τον χειμώνα γενικότερα. Έχουν θερμομόνωση, αδιαβροχοποίηση και ελαστικοποίηση σχεδόν μέχρι την μέση τους. Η τιμή τους είναι λογική.
΄Εχω επίσης και διάφορα διπλώματα ,πιστοποιητικά κ.α., σχετικά με την ναυτιλία, την πληροφορική, security κλπ τα οποία τα πουλάω και αυτά ως διακοσμητικά γιατί πλέον δεν έχουν καμία άλλη αξία. Το να βρεις πλέον εργασία στην Ελλάδα με αξιοπρεπείς συνθήκες κ όχι με συνθήκες εκμετάλλευσης όπως γίνεται πλέον είναι πιο δύσκολο από το να πιάσεις το ΤΖΟΚΕΡ. Βέβαια να μην είμαστε και αχάριστοι!!! Οφείλουμε ένα τεράστιο .”……..” έτσι όπως έγινε η υπέροχη πατρίδα μας μετά από όλες αυτές τις υπέροχες προσπάθειες που έκαναν όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια οι υπέροχοι ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!!!
Σχετικά με την Xantia :
Είναι 1800 cc χρώματος ασημί , σε πολύ καλή κατάσταση. Εχει δισκόφρενα μπρός – πίσω, Ατρακάριστο, Airbag 1, Προβολείς ομίχλης, Υδραυλικό τιμόνι, Immobilizer, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ζάντες αλουμινίου, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Bucket Καθίσματα, Συναγερμός, CD Player,υδραυλικό σύστημα αναρτήσεων (αυξομείωση ύψους).
Διαθέσιμο μετά τις 30/11/2013
Ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας και παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για να δείτε την αγγελία πατήστε ΕΔΩ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης