Σκηνές που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές εξελίχτηκαν σήμερα το μεσημέρι στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αγώνας ταχύτητας. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 13:00 ανάμεσα στους οδηγούς Ιωάννη Μποζιονέλο και Χάρη Βαρούτσο. Οι δύο οδηγοί είχαν μεγάλη κόντρα την ώρα του αγώνα και τα.. τζαρτζαρίσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Οι εικόνες αυτές είναι τριτοκοσμικές και έγιναν μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών Έχασε και… ξέσπασε
Όπως αποδείχτηκε, αυτό ενόχλησε τον Βαρούτσο o οποίος έχασε από τον Μποζιονέλο. Το… αποτέλεσμα είχε και συνέπειες, καθώς ο πρώτος κινήθηκε με άγριες διαθέσεις κατά του συναθλητή του οποίου αρχικά έσπασε το τζάμι του αγωνιστικού του αυτοκινήτου (!) και αργότερα άρχισε να χτυπά όποιον έβρισκε μπροστά του. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ενεπλάκησαν και άλλοι οδηγοί και μηχανικοί ενώ με την βοήθεια των πιο ψύχραιμων η παρεξήγηση λύθηκε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηχητικό που εξασφάλισε το zougla.gr από το σημείο της… σύρραξης (αν κάποιος έχει το video να το στείλει στο automoto@zougla.gr)

Λίγα λεπτά αργότερα οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να θέσουν εκτός αγώνα τον Βαρούτσο για αντιαθλητική  συμπεριφορά ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στην πίστα βρισκόταν και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού Δημήτρης Μιχελακάκης.

Το σπασμένο τζάμι στο αυτοκίνητο του Μποζιονέλου έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε από τον συναθλητή του...
Αυτό είναι το αγωνιστικό του Θανάση Κουρνιάτη που έπεσε... θύμα του Μποζιονέλου την ώρα του αγώνα. Ωστόσο ο οδηγός από την Χαλκίδα έδειξε επίπεδο καθώς γνωρίζει πως αυτά συμβαίνουν σε έναν αγώνα...
Ο κύριος με το κόκκινο μπουφάν κρατά τον πάγο στο μάγουλό του έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε!!!
Με το που έγινε το... μπαμ μαζεύτηκε πολύ κόσμος. Τελικά οι πιο ψύχραιμοι ηρέμησαν τα πνεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης