Λίγα 24ώρα αφότου το BBC ανακοίνωσε την απόλυση του Jeremy Clarkson, οι υπασπιστές του εκκεντρικού παρουσιαστή, φέρονται έτοιμοι να παραιτηθούν για χάρη του, όπως και ο παραγωγός της σειράς, Andy Wilman.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνεργάτες του Clarkson, James May και Richard Hammond, αρχικά αρνήθηκαν να γυρίσουν επεισόδιο του Top Gear, με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης να κάνουν λόγο για άμεση παραίτηση και των δύο.Ο Hammond μέσω του twitter, ανέφερε πως, «πρόκειται για ένα θλιβερό τέλος. Τρεις ηλίθιοι, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, έκαναν μαζί μια υπέροχη βόλτα». Με απλά λόγια, ο βρετανός παρουσιαστής επιβεβαιώνει το τέλος εποχής του πιο επιτυχημένου σόου στον κόσμο.

Τι θα συμβεί από δω και πέρα, κανείς δεν γνωρίζει. Τα τρία εναπομείναντα επεισόδια της 22ης σεζόν της σειράς, πιθανότατα θα προβληθούν κανονικά από το BBC και μετά η «αγία τριάδα», θα μετακομίσει σε άλλο κανάλι, αλλά με διαφορετικό όνομα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Jeremy Clarkson, είπε πως ο κόσμος πρέπει να αφήσει ήσυχο τον Oisin Tymon, βοηθό παραγωγής, καθώς δεν φταίει σε τίποτα. Ο άνθρωπος έφαγε μια γροθιά στο πρόσωπο και δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς. Το σφάλμα είναι καθαρά δικό μου, είπε ο αλαζονικός, αναιδής, δογματικός και άτακτος βρετανός. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης