Η είδηση προ μηνών ότι η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Mazda κήρυξε πτώχευση έσκασε σαν.. βόμβα. Και αυτό διότι σχεδόν 100.000 ιδιοκτήτες έμεναν στον αέρα χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί ενώ έντονος ήταν ο προβληματισμός και για τις εγγυήσεις.

Τελικά μετά από αρκετές εβδομάδες η απόφαση πάρθηκε και η Mazda ξεκινά και πάλι από την αρχή. Ωστόσο το project θέλει την εταιρεία να δραστηριοποιείται μόνο σε επίπεδο service και όχι σε πωλήσεις που σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα καινούργιο Mazda δεν.. μπορεί! Σε επίπεδο after sales το κομμάτι αναλαμβάνει και επίσημα η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από σήμερα 9 Σεπτεμβρίου οι συνεργάτες και οι πελάτες της Mazda στην Ελλάδα θα μπορούν να προμηθεύονται γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ από το κέντρο διανομής της Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνημα με 12 επισκευαστές
Με αυτή την κίνηση, η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης διευρύνει το δίκτυο που διευθύνει από την έδρα της στο Κλάγκενφουρτ, σε συνολικά 18 χώρες με 519 αντιπροσώπους και σημεία εξυπηρέτησης.  Στην Ελλάδα και προς το παρόν έχουν δημιουργηθεί νέες συνεργασίες με συνολικά 12 Έλληνες επισκευαστές, οι οποίοι ήταν στο παρελθόν συνεργάτες της εταιρείας. Οι εν λόγω θα προμηθεύονται μέσω φορτηγών και πλοίων τα γνήσια ανταλλακτικά κατευθείαν από την αποθήκη και το κέντρο διανομής στο Κλάγκενφουρτ.

«Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, η Ελλάδα προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για εμάς», τόνισε σε δηλώσεις του ο Heimo Egger, Διευθυντής Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης. «Το πρώτο βήμα είναι να επικεντρωθούμε στη δημιουργία ενός νέου δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Mazda. Η πώληση νέων αυτοκινήτων είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αργότερα.»

Για να δείτε ποιοι είναι οι επίσημοι επισκευαστές σε όλη την Ελλάδα πατήστε ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης