Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλή εβδομάδα σε όλους. Η Δευτέρα έφτασε και τα… «Τα νέα της πιάτσας» βρίσκονται και πάλι εδώ, στο zougla.gr.

Αμέτρητα τα θέματα και αυτή τη φορά, που μας αναγκάζουν να «κόβουμε» μέρος αυτών, προκειμένου να τα προγραμματίσουμε για την επόμενη εβδομάδα! Μεγάλη η ανταπόκρισή αλλά και η αγάπη σας που δείχνει ότι η στήλη έλειπε από ένα χώρο που αριθμεί δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους…Δημοσιογραφία είναι να δημοσιοποιείς κάτι που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις…

Πριν από λίγες ημέρας χάσαμε τον συνάδερφο, Παναγιώτη Αρχοντίτση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη εβδομάδα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σπυράκης έχασε τον πατέρα του, πρώην εκδότη του αρχαιότερου περιοδικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα, το «ΙΧ Αυτοκίνητο». Συλλυπητήρια και κουράγιο…

Όσοι τώρα θέλετε να μας στέλνετε νέα και γενικότερα θέματα για τα «Τα νέα της πιάτσας» μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail και με την ένδειξη “για τα νέα της πιάτσας” στο saribal@otenet.gr ή μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…

———————————————————-

Διαβάστε παρακάτω «Τα νέα της.. πιάτσας Νο5..

 

Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τον Τάσο Δαμήλο, πρώην διευθυντή στις εταιρείες Peugeot και Honda (αυτοκίνητα). Τον συναντήσαμε στο Scooter Festival όπου συνομιλούσε με τον ιδιοκτήτη της εισαγωγικής εταιρεία των μοτοσικλετών Triumph κ. Ηλιόπουλο.

Δεξιά ο Δαμήλος και αριστερά ο Ηλιόπουλος...

———————————————————-

Ποια ή ποιος σύζυγος PR Manager εισαγωγικής εταιρείας αυτοκινήτων είπε πως αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό να δουλεύει και στο σπίτι, θα σπάσει το tablet;

———————————————————-

Στο Ζαντάρ (Κροατία) διοργανώνει δημοσιογραφική αποστολή η BMW Hellas για να παρουσιάσει την 7θέσια Series 2 Gran Tourer. To ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τις 29-30 Απριλίου.

———————————————————-

Με Mini Cooper εθεάθη να κυκλοφορεί ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος...

Πολλοί νομίζουν ότι έχει μετακομίσει στο εξωτερικό, αλλά στην πραγματικότητα ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος βρίσκεται εντός συνόρων. Μάλιστα το γραφείο του έχει έδρα στην Μεταμόρφωση. Τον συναντήσαμε στην εθνική οδό να οδηγεί ένα πράσινο Mini Cooper…  

Ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος χαμογέλασε όταν είδε την κάμερα!!!

———————————————————- 

Και επίσημα η Pirelli στην λεωφόρο βουλιαγμένης καθώς ήδη τοποθετήθηκαν και οι πινακίδες στο κτήριο που πλέον στεγάζεται.

Οι πινακίδες Pirelli τοποθετήθηκαν...

———————————————————- 

Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον επιχειρηματία με τον τίτλο «αυθεντική πιάτσα του κλάδου». Ο λόγος για τον Βασίλη Θεοχαράκη που όποτε εμφανίζεται σε δημοσιογραφικές παρουσιάσεις πάντα εντυπωσιάζει. Οι δημοσιογράφοι μάλιστα περιμένουν πώς και πώς την επόμενη παρουσίαση της Nissan ή της Renault για να τον συναντήσουν και να ακούσουν τις απόψεις του…

Ο Βασίλης Θεοχαράκης...

———————————————————- 

Ο ακούραστος Κώστας Στεφανής στη θέση του συνοδηγού!!!

Διαγωνισμό οικονομίας στην πίστα των μεγάρων διοργάνωσε η τηλεοπτική εκπομπή Traction σε συνεργασία με την Shell και την Mercedes. Οι οδηγοί που είχαν κληρωθεί έπρεπε να πραγματοποιήσουν 3 γύρους σε διάστημα 6-10 λεπτά και να σημειώσουν όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση.

Σε γενικές γραμμές η μέση κατανάλωση κυμάνθηκε κοντά στα 5 λίτρα πίσω από το τιμόνι της πετρελαιοκίνητης Mercedes A Class. Το zougla.gr που ήταν εκεί έκανε το δικό του γύρο και σημείωσε (εκτός συναγωνισμού βέβαια) κατανάλωση κοντά στα… 4 λίτρα (ανά 100 χλμ.).

Διαγωνισμός οικονομίας καυσίμου στα Μέγαρα...

———————————————————- 

Στην Μαγιόρκα πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η πανευρωπαϊκή παρουσίαση των νέων Ford C Max και Grand C Max.

Τα δημοσιογραφικά Ford...
 
———————————————————-

Την Μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου έχει επιστατεύσει η BMW για να προπονεί την ομάδα (κάθε Τετάρτη στο ΟΑΚΑ) που θα τρέξει με τα χρώματά της εταιρείας στον Ημιμαραθώνιο, στις 3 Μαίου.

Η Μαρία Πολύζου κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο
 
———————————————————-

Πρόσφατα μάθαμε πως υπάρχουν εργαζόμενοι… first line και λοιποί!!! Το ακούσαμε και αυτό όταν ζητήσαμε φωτογραφία για υπάλληλο εισαγωγικής εταιρείας αυτοκινήτου.

———————————————————-

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον η μεγαλύτερη κάθετη μονάδα αυτοκινήτων Subaru...

Νέα κάθετη μονάδα Subaru στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για την AVC ΑΕ, εταιρεία του ομίλου Αντωνέλη, που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό, στον κόμβο Κ12.

Αυτό είναι το συνεργείο της εταιρεία...

———————————————————-

Στο Μπιλμπάο ταξίδεψε η δημοσιογραφική αποστολή της Opel για την πρώτη οδηγική εμπειρία του Corsa OPC

———————————————————-

Νέα εκπομπή αυτοκινήτου κάθε Δευτέρα στο «Κόκκινο 105.5» την οποία επιμελείται ο Δημήτρης Μπούνιας.

Από αριστερά: Παστριμάς, Χατζητόλιος, Μπούνιας και Γιαννούλας στο studio του ραδιοφώνου 'Στο Κόκκινο 105.5'...

 
———————————————————-

Στο klik.gr ο Δημήτρης Γράτσος, το όνομα του οποίου υπάρχει στα άρθρα που δημοσιεύονται και αφορούν το αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα ο Στέφανος Σιμωτάς έχει ενημερώσει τις εταιρείες από τις 7 Απριλίου ότι αυτός έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη στήλη…

Αναρωτιόμαστε τι πραγματικά ισχύει, γιατί τον τελευταίο καιρό στην σελίδα του Σιμωτά στο Facebook βλέπουμε συνεχώς εστιατόριο με προϊόντα που έχουν ως βάση τη… σαρδέλα!

Τα άρθρα που αφορούν το αυτοκίνητο υπογράφει ο Δημήτρης Γράτσος...
 

———————————————————- 

Ωραίο…. ομοιοκαταληξία: Από τον Μποτρίνι στον… Καμίνη, με χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook (για εκπομπή με Καμίνη στον BΗΜΑ FM) από την Volvo Car Hellas

 
———————————————————-

Το χρονικό διάστημα από 13 μέχρι 19 Απριλίου και σύμφωνα με στοιχεία του πρακτορείου Ευρώπη, το Auto Bild πούλησε 5.760 τεύχη ενώ το Auto Τρίτη 4.080.

———————————————————-

Νέα κάθετη μονάδα της Seat στο Αγρίνιο και έδρα το 1ο χλμ. Αγρινίου – Ιωαννίνων. Η ονομασία της εταιρείας “Seat Π. Κοσμάς Α.Ε.“.

———————————————————-

Κάθισαν στο… δρόμο και πέρασε από πάνω τους μοτοσικλέτα! Ο λόγος για τους δημοσιογράφους, Βιτσιλάκη και Κατσιμπάρο αλλά και τον διευθυντή της Ducati, Γιάννη Μυτιληνάκη. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Scooter Festival

O αναβάτης Λευτέρης Πίππος κάνει άλμα και πηδά πάνω από τους Βιτσιλάκη, Κατσιμπάρο, Μυτιληνάκη και θεατών...

———————————————————-

Ιδιαίτερα ανησυχητικό, παραμένει το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη έχει χάσει τεράστιο ποσοστό από το πανελλαδικό της μερίδιο. Σήμερα κατέχει με το ζόρι κοντά στο 7% της αγοράς, όταν τις παλαιότερες εποχές βρισκόταν στο 12%. Το γεγονός αυτό εξακολουθεί να προβληματίζει τον επιχειρηματικό κλαδικό χώρο της πόλης.

Πάντως η μη καλή πορεία της τοπικής αγοράς δημιουργεί σοβαρούς «τριγμούς» στις κάθετες μονάδες. Είναι πιθανό να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις τους επόμενους μήνες ενώ αφού πολλά σενάρια ψιθυρίζονται για τον ανατολικό, αλλά και τον δυτικό τομέα…

———————————————————-

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Porsche ετοιμάζει εκδήλωση την Κυριακή 10 Μαΐου για πελάτες, με οδήγηση όλης της γκάμας στην πίστα των Μεγάρων. Την ίδια ώρα αφήνει τους δημοσιογράφους στην… απ’ έξω τους οποίους καλεί μόνο όταν τους έχει ανάγκη!

———————————————————-

Σε εκδήλωση της Shell στην πίστα των Μεγάρων παρευρέθησαν ο διευθυντής Marketing της Mercedes Benz Helllas Παναγιώτης Ριτσώνης και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της εταιρείας Αλεξάνδρα Χρυσσού.

Παναγιώτης Ριτσώνης και Αλεξάνδρα Χρυσσού από την χθεσινή εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και η Mercedes Benz Hellas...

 
———————————————————-

Ο Ζακ Χαζάν μετακόμισε από την BMW Hellas στην Toyota και συγκεκριμένα στο κομμάτι του After Sales. Τη θέση του πήρε ο Γιούργκεν Φισχάμπερ που ήρθε από αντίστοιχη θέση που κατείχε στην BMW Βουλγαρίας.

O Γιούργκεν Φισχάμπερ...
 
———————————————————-

Φωτογραφία με παλιούς του συνεργάτες ανέβασε στο Facebook ο Άρτεμης Ξαγοράρης, που εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει αναλάβει να ισορροπήσει την Mazda στο κομμάτι του After Sales στην Ελλάδα. Στην φωτογραφία διακρίνονται ο ίδιος και οι, Σκαρλατίδου, Γρηγορίου, Κνημίδης, Χαμηλοθώρη, Δουρδούνας, Χούσος και Λακιό.

Φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο Facebook ο Άρτεμης Ξαγοράρης. Λέτε να ετοιμάζει κάτι σύντομα με την Mazda;
 
———————————————————-

Έχουμε πολύ καιρό να δούμε τον Θάνο Παπαδόπουλο (πρόεδρο των εταιρειών Chevrolet και SsangYong) σε παρουσίαση αυτοκινήτου ή συνάντηση. Τον συναντήσαμε να γευματίζει με φίλους σε μαγαζί του Ψυχικού.

O Θάνος Παπαδόπουλος τα λέει με φίλους...

 
———————————————————-

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ…

Στην φωτογραφία που έχει τραβηχτεί το 2003, διακρίνεται η κορυφαία γυναίκα οδηγός αγώνων ράλι, Μισέλ Μουτόν, μαζί με τους ανθρώπους από το γραφείο Τύπου της Kosmocar, Θανάση Αγγελή και Βίκυ Καραδήμου

Μισέλ Μουτόν (κέντρο) μαζί με την Βίκυ Καραδήμου και τον Θανάση Αγγελή κατά τη διάρκεια παλαιότεροου ράλι Ακρόπολις...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης