Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η νέα γενιά του θρυλικού muscle car έφτασε στην Ελλάδα και τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται στην διαδικασία προετοιμασίας προκειμένου να παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στους τυχερούς πελάτες. Ήδη έχουν έρθει στην Ελλάδα τα πρώτα 10 Ford Mustang και Οι έξι πρώτες μονάδες έφτασαν χθες στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί με νταλίκα (σήμερα) κατευθύνθηκαν στο χώρο προετοιμασίας αυτοκινήτων της Ford.

Όπως ήταν… φυσικό, τα πρώτα Ford Mustang δεν ξέφυγαν από το zougla.gr τα οποία απαθανατίσαμε σήμερα στα logistics της εταιρείας. Όπως θα δείτε, έφτασαν στη χώρα μας με ειδικό προστατευτικό κάλυμμα, όπως άλλωστε συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Με μία πρώτη ματιά λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να καταλάβουν τι… βρίσκεται από κάτω. Ωστόσο, οι φανατικοί του αυτοκινήτου – θρύλου, γνωρίζουν πολύ καλά, πως κάτω από την άσπρη κουκούλα κρύβεται η νέα Mustang.

Αυτό είναι το πρώτο Mustang που εισήχθη από την Ford Motor Hellas!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδόσεις 2.3 και 5.0 λίτρα!
Η νέα γενιά είναι διαθέσιμη με δύο μηχανικά σύνολα χωρητικότητας 2.3 και 5.0 λίτρων με απόδοση 312 και 415 άλογα αντίστοιχα. Είναι λογικό να καταλάβει κανείς πως οι επιδόσεις είναι πολύ καλές, ωστόσο Η τιμή της μικρής.. Mustang αγγίζει τα 44.000 ευρώ εκεί που ποντάρει η νέα Mustang είναι στην διαφορετική αίσθηση και οδηγική απόλαυση που προσφέρει όταν σε όσους βρίσκονται πίσω από το τιμόνι της. Χαρακτηριστικό του αμερικάνικου μοντέλου οι επιβλητικές του διαστάσεις και η σύγχρονη σχεδίαση ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα κρατήματα και η άνεση και δεν θυμίζουν σε τίποτα τις παλαιές γενιές.

Το… εντυπωσιακό με τη νέα Mustang είναι η τιμή της καθώς είναι διαθέσιμη με 44.000 ευρώ (αυξήθηκε 2.000 λόγω αναλογίας ευρώ/δολαρίου) στην έκδοση 2.3 ενώ η πεντάλιτρη κοστίζει 50.000. Όπως είδαμε… από κοντά, οι παραγγελίες περιλαμβάνουν κόκκινες και ανθρακί Mustang, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών είναι σε ασημί και μαύρο χρώμα.

Tα... τέρατα έχουν πάρει το δρόμο τους και σε λίγες ημέρες θα τα χαίρονται οι Έλληνες ιδιοκτήτες τους...

Μόνο σε μία αντιπροσωπεία
Nα σημειώσουμε πως η νέα Mustang θα βρίσκεται σε… κοινή θέα μόνο σε μία αντιπροσωπεία και συγκεκριμένα στην Ford Σφακιανάκης στην Αργυρούπολη (τηλ: 210 9975000). Ήδη πάντως έχουν έρθει στην Ελλάδα 10 αυτοκίνητα ενώ περιμένουμε να φτάσουν τις επόμενες ημέρες και άλλα καθώς ήδη έχουν πουληθεί. Η ζήτηση μάλιστα για το εν λόγω αυτοκίνητο και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι τέτοια που ίσως να μεγαλώσει ο χρόνος παράδοσης…

Όσοι δεν… πιστεύετε ότι η τιμή είναι 44.000 ευρώ (φουλ έξτρα) απλά πατήστε ΕΔΩ 

Διαβάστε επίσης: Ford Mustang: Αρρώστια…

Διαβάστε επίσης: O Βασίλης οδηγεί… Mustang στην Γερμανία

Η Mustang χωρίς την προστατευτική κουκούλα!!!
Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητο...

Με αυτή την άσπρη προστατευτική κουκούλα ταξιδεύουν τα καινούργια Ford Mustang
Η κουκούλα προστατεύει από τις καιρικές και όχι μόνο συνθήκες. Άλλωστε οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να τα παραλάβουν σε τέλεια κατάσταση!!!
Το να βγάλεις την κουκούλα χρειάζεται χρόνος και απαιτείται προσοχή...
Mustang με μαύρες ζάντες...
Mustang με ασημί ζάντες...
Που να καταλάβεις τι κρύβεται από κάτω....
Βγάζοντας την κουκούλα αποκαλύπτεται ένα από τα πιο ποθητά muscle car....
Το σήμα που ήδη έχει ξεσηκώσει και τους Ευρωπαίους...

Κρυφοκοιτάς κάτω από την κουκούλα και βλέπεις το άλογο που καλπάζει... Ε, δεν αρρωσταίνεις;
Το εσωτερικό του Ford Mustang πριν περάσει... την προετοιμασία για να παραδοθεί στον τυχερό πελάτη!!!
Καινουργίλα....
Η κεντρική κονσόλα...
Παντού προστατευτικά...
Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και... κανονικό χειρόφρενο. Τι άλλο να ζητήσεις; Α! και πίσω κίνηση... Συνδυασμός που τα σπάει!
Τα πρώτα έξι που έφτασαν στο χώρο των Logistics...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης