Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Όταν πριν από δέκα περίπου χρόνια ο Ηλίας Γαγανέλης έστηνε μία βιομηχανία αυτοκινήτων στην Κατερίνη με παραγωγή κλασικών οχημάτων οι περισσότεροι των αποκαλούσαν… τρελό! Η ιστορία όμως έχει δείξει πως από παιδί και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και στην περίπτωση του κ. Γαγανέλη η δημιουργία της Replicar Hellas αποδείχτηκε μία τρέλα που όμως κοσμεί την περιοχή αλλά και την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H παραγωγή φέτος θα φτάσει τις 40 μονάδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ποιότητα και αξιοπιστία

Η συγκεκριμένη εταιρεία με 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας και ενασχόλησης στον χώρο του  αυτοκινήτου ειδικεύεται σε ρέπλικες στοχεύοντας στο άριστο αποτέλεσμα που ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται. Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων, δύο στοιχεία που τουλάχιστον οι ξένοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα, έχουν παίξει το ρόλο τους και δεκάδες αυτοκίνητα έχουν πουληθεί εκτός συνόρων. Εκεί άλλωστε ποντάρουν και οι άνθρωποι της εταιρείας που επενδύουν, συμμετέχοντας σε μεγάλες εκθέσεις αλλά και με συνεργασίες που έχουν ξεκινήσει σε διάφορα ευρωπαϊκά κράτη.

Η συμμετοχή σε ξένες εκθέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση των μοντέλων…

Τέσσερις αντιπρόσωποι
Αυτή τη στιγμή το δίκτυο των αντιπροσώπων της Replicar Hellas περιλαμβάνει τέσσερις συνεργάτες σε Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία και Αυστρία. Υπολογίζεται πως για τη φετινή χρονιά θα παραχθούν 35-40 μονάδες της Replicar Hellas οι οποίες θα πουληθούν ως επί το πλείστον στην Ευρώπη. Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο που θα δώσει έξτρα ώθηση στην ελληνική εταιρεία είναι η συμμετοχή της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε έκθεση χειροποίητων αυτοκινήτων που θα διεξαχθεί στο Τσίτσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Replicar Hellas έχει ήδη κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα και να καθιερώνεται στην πολύ δύσκολη και απαιτητική αγορά της Ευρώπης. Αυτό που μένει είναι να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα που τόσο ανάγκη έχει από τόσο σημαντικές και με υψηλό επίπεδο εταιρείες…

 

H εντυπωσιακή Porsche 550 Spyder by Replicar Hellas…

 


Δείτε μερικά από τα μοντέλα που κατασκευάζει η Replicar Hellas
 

 

Made by Hellas!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης