Είχαμε δει το νέο supersport των Βαυαρών σε renderings αλλά και σε teasers.

Η από λευκό χαρτί πρόταση της BMW πλέον έχει ένα ακόμη λιγότερο μυστικό και αυτό τα χαρακτηριστικά της, τα οποία από ότι φαίνεται βγήκαν online πριν την επίσημη παρουσίαση στο Μιλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αριθμοί είναι και πάλι αμείλικτοι. Ο εν σειρά τετρακύλινδρος κινητήρας των 999 κυβικών εκατοστών φαίνεται να αποδίδει 207 (!) ίππους με το βάρος να είναι στα 197 κιλά με τη μοτοσυκλέτα να είναι πλήρης υγρών. Σημειώστε πως πλέον υπάρχει μια σειρά εξαρτημάτων «διαίτης» και μάλιστα με το γνωστό σήμα «Μ». Αυτό το πακέτο ρίχνει το βάρος στα 193,5 κιλά. Η τελική σταματά –στα χαρτιά- στα 299χλμ/ώρα, ενώ στο πακέτο του standar εξοπλισμού συναντάμε κάποια αρκετά ενδιαφέροντα ηλεκτρονικά βοηθήματα, ανάμεσα τους τα Race ABS, ABS Pro, 4 χαρτογραφήσεις στον κινητήρα (Rain, Road, Dynamic, Race), DTC, Hill Start Control και Shift Assist Pro.

Εξωτερικά, φαίνεται να έχει υποστεί τη φιλοσοφία του downsizing, ενώ ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι το «ανάποδο», α λα MotoGP, ψαλίδι. Γενικότερα, όπως είπαμε και στην αρχή πρόκειται για σχεδόν εξ ολοκλήρου νέα μοτοσυκλέτα, επομένως δε μένει παρά να δούμε τι θα καταφέρνει και στον πραγματικό κόσμο, όταν μας φανερωθεί…επίσημα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης