Ναι σωστά, πρώτη φορά ξανασυμβαίνει. Αναφερόμαστε φυσικά στη δημιουργία μιας ακόμα ειδικής έκδοσης της Brutale 800RR στα χρώματα και τα γούστα του Lewis Hamilton. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν ήδη άλλα δύο μοντέλα της MV Agusta στο στυλ του βρετανού πιλότου της Formula 1, η Dragster 800RR LH44 και η F4 LH44.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, η Brutale 800RR LH44 υποστηρίζει τα δυο «R» της με τους διόλου ευκαταφρόνητους (για 800cc) 140 ίππους για τα 172 της κιλά. Φυσικά δεν λείπουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως το traction control και ο έλεγχος της ροπής με 4 χαρτογραφήσεις, ενώ και τα ανεβάσματα στο κιβώτιο είναι εύκολα και γρήγορα με το quick shifter. Έρχεται και το «LH» να δέσει το πάντρεμα της επιθετικής αισθητικής του Lewis με τα χρώματα, τα custom εξαρτήματα και φυσικά το ανθρακόνημα να δίνει και να παίρνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την ερωτευθείτε, μάθετε ότι η παραγωγή της ξεκινά αυτό το μήνα και θα είναι για μόλις 144 αριθμημένες μοτοσυκλέτες με τα απαραίτητα –βεβαίως, βεβαίως- πιστοποιητικά, οπότε.. βιαστείτε!
Εμείς ακόμα θα αναρωτιόμαστε πόσες ακόμα ειδικές εκδόσεις μας περιμένουν μέχρι την επόμενη, πραγματικά νέα μοτοσυκλέτα από το Varese…  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης