Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα των μοντέλων της VW περιλαμβάνει και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως είναι τα e-up!, e-golf κ.ά. Το μικρό μοντέλο της γερμανικής φίρμας είναι το up, το οποίο γνωρίζουμε ως ένα μικρό αυτοκίνητο Η αυτονομία του ηλεκτρικού e-up! αγγίζει τα 160 χιλιόμετρα…πόλης με πολλά προσόντα και οικονομία τόσο στις μετακινήσεις όσο και στο κόστος χρήσης.

Η ηλεκτρική έκδοση του… Βενιαμίν της VW μπορεί να κυκλοφορεί σχεδόν δύο χρόνια στην αγορά αλλά όπως έχουν δείξει τα νούμερα δεν είχε μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό, κυρίως για δύο λόγους. Την έλλειψη υποδομών αλλά και το υψηλό κόστος αγοράς. Όπως όμως φαίνεται, η εισαγωγική εταιρεία θέλει να επενδύσει στην ηλεκτροκίνηση και η συνεργασία της με την Protergia (μέλος του Ομίλου Μυτιληναίος) κάτι… λέει.

Εξωτερικά το ηλεκτρικό up δεν διαφέρει (παρά μόνο σε κάποιες λεπτομέρειες) με την απλή βενζινοκίνητη έκδοση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλύτερη τιμή;
Στο παρελθόν είχαμε δει ανάλογη κίνηση με την εταιρεία Fisikon, όπου το VW up, το οποίο κυκλοφορεί Το παρελθόν έχει δείξει πως τέτοιες συνεργασίες έχουν κέρδος για τον πελάτηκαι σε έκδοση με φυσικό αέριο, είχε διατεθεί σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Ανάλογη  κίνηση ενδέχεται να ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες, γεγονός που σημαίνει πως το ηλεκτρικό e-up ίσως βγει σε τιμή που ίσως να μην έχουμε ξαναδεί στην ελληνική αγορά, για ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Λεπτομέρειες θα μάθουμε στις 13 Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τις δύο εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρικά μοντέλα της VW πατήστε ΕΔΩ

Το βάζεις στην πρίζα και αυτό φορτίζει!
Το εσωτερικό του ηλεκτρικού e-up!
Η φόρτιση γίνεται πολύ απλά
Σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ξεχνάς τους... κλασικούς κινητήρες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης