Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ολοκαίνουργια S Class Coupe της Mercedes είναι ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο με σχεδίαση που πραγματικά βγάζει μάτια. Δίπορτο αμάξωμα με επιδόσεις και με την σφραγίδα της γερμανικής φίρμας, απευθύνεται σε ένα αρκετά To touchpad της Mercedes θυμίζει περισσότερο… κόσμημαπεριορισμένο κοινό λόγω… της υψηλής τιμής που διατίθεται. Σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να την περιγράψεις, αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να μπορείς να εκφράσεις τον ξαφνικό σου έρωτα…

Όπως είναι λογικό, ο εξοπλισμός σε ένα τέτοιο μοντέλο είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα… πάντα έχει στην διάθεσή του ο οδηγός που θα λέγαμε πως χρειάζεται και χρόνο για να εξοικειωθεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όπως θα παρακολουθήσετε και στο σχετικό video, η S Class Coupe εφοδιάζεται με το εξελιγμένο touchpad που βρίσκεται κάτω από την κεντρική κονσόλα.

Δείτε πως λειτουργεί το touchpad της Mercedes..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν ένα μικρό smartphone…
Με αυτό ο οδηγός μπορεί να ελέγχει τις λειτουργίες της οθόνης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα και να το κάνει αρκετά εύκολα, σα να έχει στα χέρια του ένα μικρό smartphone.

Το video είναι απόλυτα κατατοπιστικό και το σύστημα αυτό δεν είναι διαθέσιμο μόνο στην πανάκριβη S Coupe αλλά και σε άλλα πιο… καθημερινά μοντέλα της Mercedes.

Διαβάστε επίσης: Πουλήθηκε στην Ελλάδα η πρώτη Mercedes S63 AMG Coupe…

Αυτό το... τέρας εφοδιάζεται με το σύστημα αφής που είδατε στο παραπάνω video...
Mercedes S Class Coupe... Σίγουρα δεν την λες όμορφη αλλά πανέμορφη!
Το touchpad της Mercedes S Class Coupe...
Το εσωτερικό της S Class Coupe... Στα δεξιά διακρίνεται και το touchpad...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης