Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από… αυτή την εβδομάδα η γκάμα των μοντέλων της MINI, όσον αφορά την ελληνική αγορά, Το πρώτο ηλεκτρικό MINI ήρθε και φυσικά δεν θα μπορούσε να μας… ξεφύγειεμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο με την προσθήκη της ηλεκτρικής έκδοσης του νέου Countryman.

Για την ακρίβεια πρόκειται για την έκδοση Plug in Hybrid, δηλαδή αυτή που έχει τη δυνατότητα να κινείται ακόμα και με ρεύμα καθώς εφοδιάζεται τόσο με βενζινοκινητήρα όσο και με ηλεκτροκινητήρα.

Ήδη το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της MINI είναι γεγονός και με τη σειρά του το Countryman γίνεται το πρώτο στη γκάμα της βρετανικής φίρμας που μπαίνει στην πρίζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δείτε στο παρακάτω video το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην ιστορία της MINI που ήρθε στην Ελλάδα


Δεν μας… ξέφυγε
Το πρώτο Countryman πάτησε στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Το… συναντήσαμε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εισαγωγικής εταιρείας και αρπάξαμε την ευκαιρία,
Με 1.5 ευρώ ρεύμα μπορείς να καλύψεις απόσταση 100 χιλιομέτρων…όχι μόνο να το δείξουμε αλλά να ρωτήσουμε και τον διευθυντή επικοινωνίας του BMW Group Hellas, Κωνσταντίνο Διαμαντή να μας εξηγήσει με απλά λόγια την λειτουργία του.

Το MINI Countryman Plug in Hybrid, εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.5 λίτρων και σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδει 224 ίππους. Με τέτοια νούμερα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, είναι φιλικό στο περιβάλλον και έχει πολύ χαμηλό κόστος χρήσης στις μετακινήσεις.

Το βρετανικό μοντέλο μπορεί να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά (για 42 χιλιόμετρα), μόνο με βενζίνη ή ακόμα και συνδυαστικά. Ανάλογα με την χρήση που θα επιλέξει ο οδηγός η κίνηση μεταδίδεται από τους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς. Η τιμή του αγγίζει τα 43.511 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό αλλά και όλες τις εκδόσεις του MINI Countryman πατήστε
ΕΔΩ

Ο διευθυντής επικοινωνίας του BMW Group Hellas Κωνσταντίνος Διαμαντής (δεξιά στην φωτογραφία) μας εξηγεί με απλά λόγια την λειτουργία του ηλεκτρικού (Plug in Hybrid για την ακρίβεια) MINI Countryman
Αυτό είναι το πρώτο Countryman στην ιστορία της MINI Που ήρθε στην Ελλάδα!
Σπορ χαρακτηριστικά για το Countryman των 224 ίππων
Η νέα γενιά του MINI Countryman είναι διαθέσιμη και... ηλεκτρική

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης