Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Θέμα χρόνου είναι να παρουσιαστεί επίσημα η ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση της M5 με τα διακριτικά Competition Sport. Ο επικεφαλής του τμήματος M της βαυαρικής φίρμας, Markus Flasch, αποκάλυψε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του υπέροχου αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η M5 CS φέρει ένα καινούριο carbon bodykit, περιλαμβάνοντας νέα γρίλια στη μάσκα σε χάλκινη απόχρωση, αντίστοιχου χρώματος διακοσμητικά στους πλαϊνούς αεραγωγούς, carbon κεραμικά φρένα, ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών και κίτρινους full LED προβολείς.

Κάτω από το μυώδες καπό βρίσκεται μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 4.4 twin turbo κινητήρα απόδοσης 635 ίππων και 750 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο M Steptronic 8 σχέσεων, σύστημα τετρακίνησης M xDrive με επιπλέον ρύθμιση 2WD για αμιγή πίσω κίνηση και διαφορικό Active M Differential.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με την M5 Competition, η M5 CS είναι ελαφρύτερη κατά 70 κιλά και πιο γρήγορη. Η BMW κάνει λόγο για εκπληκτικές επιδόσεις, καθώς πρόκειται για το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής που έχει βγει από το εργοστάσιό της.

 

H BMW M5 είναι φτιαγμένη για μεγάλες συγκινήσεις

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης