Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Σχεδιάστηκε από έναν Έλληνα, τον Αλέξανδρο Λιώκη. Αν και σε πρωτότυπη μορφή σάρωσε κάθε βραβείο στον τομέα του design. Η Alfa Romeo Tonale απέσπασε τους σπουδαιότερους τίτλους, με κοινό και κριτικούς να αποθεώνουν την αισθητική του ιταλικού SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση παραγωγής της Tonale αναμένεται να είναι έτοιμη τον επόμενο χρόνο. Το λανσάρισμα στις ευρωπαϊκές αγορές προγραμματίζεται για τον Ιούνιο του 2022. Στο εργοστάσιο του Pomigliano d’Arco, οι Πολύ υψηλή ποιότητα για το νέο SUV.προετοιμασίες για την έναρξη της παραγωγής της εκθαμβωτικής Alfa ολοκληρώθηκαν.

Στην κατασκευή του πρώτου εξηλεκτρισμένου μοντέλου της ιστορικής ιταλικής μάρκας εμπλέκονται περισσότεροι από 150 προμηθευτές. Οι επικεφαλής αυτών συναντήθηκαν πρόσφατα με τον ισχυρό άνδρα της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, στις κεντρικές εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ατζέντα της συνάντησης ήταν η ποιότητα. Έχοντας εστιάσει σε αυτό τον στόχο από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του CEO, ο κ. Imparato, επανέλαβε ότι η ποιότητα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και ζήτησε κάθε λεπτομέρεια του οχήματος να βρίσκεται στο απόλυτο επίπεδο.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην Tonale είναι κορυφαία. Σε αυτό το αυτοκίνητο δεν υπήρξε καμία έκπτωση. Οι προδιαγραφές είναι οι υψηλότερες δυνατές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αυτοκίνητο ενός Έλληνα σχεδιαστή κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο

Η Alfa Romeo που κοστίζει στην Ελλάδα 254.000 ευρώ

Κινητήρες, τέλη κυκλοφορίας και τιμές για την Alfa Romeo Stelvio

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης