Είναι ένας από τους σπουδαιότερους τίτλους που μπορεί να λάβει ένα αυτοκίνητο για τον σχεδιασμό του, το στυλ, την κομψότητα και τον δυναμισμό του αμαξώματος.

Ο Αλέξανδρος Λιώκης με το βραβείο στα χέρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα εφετινά βραβεία του θεσμού «Car Design Awards» το μεγάλο βραβείο στην κατηγορία κέρδισε η Alfa Romeo Tonale, το πρωτότυπο όχημα που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Αλέξανδρος Λιώκης. Το concept εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την αισθητική του, τις καμπύλες γραμμές, τις τέλειες αναλογίες και τις καθαρές επιφάνειες.

Ο Έλληνας επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού της Tonale, έφτιαξε ένα πραγματικά πανέμορφο SUV με ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα. Μία άμεσα αναγνωρίσιμη Alfa Romeo, χωρίς υπερβολές και περιττά στιλιστικά στοιχεία.

Παραμένοντας πιστός στη φιλοσοφία της διάσημης ιταλικής φίρμας, σχεδίασε ένα ιδανικό για τον οδηγό όχημα, το πρώτο plug-in hybrid τετράτροχο στην ιστορία της Alfa Romeo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσωπικότητα του πρωτότυπου ενισχύεται από μία σειρά στοιχείων όπως το νέας γενιάς Alcantara που έχει χρησιμοποιηθεί στο φουτουριστικό εσωτερικό, τους τροχούς 21 ιντσών με το χαρακτηριστικό σχέδιο, τις εμπνευσμένες από τις 33 Stradale και Disco Volante γραμμές και τις λεπτομέρειες από τις SZ και Brera.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης