Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η κορεατική φίρμα κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των μεγάλων premium SUV, με ένα μοντέλο που διακρίνεται για την ξεχωριστή αισθητική του, τις προηγμένες τεχνολογίες και τις απεριόριστες δυνατότητες κίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Rexton, το οποίο έχει εμπνευστεί σχεδιαστικά από τον μεγαλοπρεπή ναό του Παρθενώνα στην Ακρόπολη των Αθηνών, τοποθετείται πάνω από επιτυχημένα Tivoli και XLV. Πρόκειται για ένα αυθεντικό όχημα ελευθέρου χρόνου, που βασίζεται σε καινούργιο πλαίσιο, διαθέτει τετρακίνηση, εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από ένα πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων απόδοσης 181 ίππων και 420 Nm ροπής, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων της Mercedes και διακρίνεται για τις επιδόσεις στις χαμηλές και μεσαίες στροφές λειτουργίας. Επίσης, υπάρχει και ο βενζίνης 2.0 DGi των 225 ίππων και 350 Nm ροπής, με turbo και άμεσο ψεκασμό καυσίμου.

Αυτό που κάνει τη διαφορά στο νέο Rexton εκτός από την επιβλητική εμφάνιση, είναι ο εξοπλισμός. Το αυτοκίνητο φέρει έξι βασικούς αερόσακους, έναν για τα γόνατα του οδηγού και ξεχωριστούς πλευρικούς αερόσακους για τους πίσω επιβάτες. Επίσης, διαθέτει οθόνη αφής 9,2 ιντσών συμβατή με Apple Car Play και Android mirroring, σύστημα πλοήγησης σε HD ανάλυση, 3D Around View Monitor (AVM), top of the class σύστημα 10 ηχείων της Infinity, αυτόματες πόρτες και πολλά ακόμα.

Το καινούργιο SsangYong Rexton αναμένεται στη χώρα μας το ερχόμενο φθινόπωρο. Αναλυτικές πληροφορίες για τους κινητήρες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Δείτε εδώ τα νέα μοντέλα της SsangYong

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης