Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Διαθέσιμο σε πλήρη γκάμα μηχανικών συνόλων και αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, το Panda Van Hybrid ήρθε στην Ελλάδα, προσφέροντας στους επαγγελματίες οικονομία και πρακτικότητα. Στα 14.600 ευρώ η τιμή του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Fiat προσφέρει το μοντέλο για πρώτη φορά σε υβριδική έκδοση. Το hybrid σύνολο απόδοσης 70 ίππων διακρίνεται για την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου και την άμεση απόκριση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές λειτουργίας, χάρη στο ηλεκτρικό μοτέρ.

Διαθέσιμη παραμένει και η επιλογή φυσικού αερίου, η οποία σε συνδυασμό με τα 12 κιλά των δεξαμενών CNG και τα 35 λίτρα του ρεζερβουάρ βενζίνης, εξασφαλίζουν σχεδόν 1.000 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Φυσικά, υπάρχει και η 4×4 που εφοδιάζεται με τον κινητήρα TwinAir απόδοσης 85 ίππων, καθιστώντας το Panda Van ικανό να κινηθεί στις πλέον δύσβατες διαδρομές.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην πρακτικότητα, το μικρό ιταλικό επαγγελματικό όχημα παρέχει χώρο φόρτωσης όγκου 1m3, αλλά και ωφέλιμο βάρος έως 435 κιλά, τιμές αντίστοιχες με εκείνες που συναντά κανείς σε μοντέλα της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αντίστοιχα το ανανεωμένο εσωτερικό διαθέτει πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει εκτός των άλλων, 4 αερόσακους και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων UConnect με την οθόνη αφής των 7’ ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι.

Η τιμή του Panda Van Hybrid ξεκινά από 14.600 – με προωθητική ενέργεια – και συνοδεύεται από:

– Άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης
– Πλούσια γκάμα χρωμάτων και επιλογών αξεσουάρ
– 5ετης εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ.
– 5ετης υπηρεσία οδικής βοήθειας με ισχύ έως 200.000χλμ.

Διαθέτει ειδικές θήκες για τα εργαλεία στο πάτωμα του πορτμπαγκάζ

 

Το ανανεωμένο Fiat Panda κοστίζει κάτω από 11.000 ευρώ

Χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με τιμή από 12.290 ευρώ το Fiat Panda CNG

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης