Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα και επιτυχημένα επαγγελματικά οχήματα. Πλέον, μπορεί να περηφανεύεται για την πρώτη θέση στην κατηγορία των ελαφρών LCV σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Dataforce, το Ducato ήταν το πιο καλοπουλημένο μοντέλο την περσινή χρονιά.

Οι μεταφορικές του δυνατότητες, η ευελιξία του, το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, αλλά και το χαμηλό κόστος χρήσης, αναγνωρίστηκαν από του Ευρωπαίους επαγγελματίες, με αποτέλεσμα το 2020 να διατεθούν στην αγορά 150.000 μονάδες που αντιστοιχούν σε μερίδιο αγοράς 20,5%, επίδοση που μεταφράζεται σε αύξηση 3% σε επίπεδο αγοράς και αύξηση 7,6% σε επίπεδο αριθμού μονάδων.

Προσφέρεται και ως ηλεκτρικόΗ επιτυχία του Ducato, πέρα από τα προϊοντικά χαρακτηριστικά, οφείλεται και στο σύνολο υπηρεσιών που έχει αναπτύξει η Fiat Professional που περιλαμβάνουν έξυπνες λύσεις, τόσο για την αγορά, όσο και τη χρήση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή το νέο ρεκόρ, η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για το Ducato, το οποίο συνδυάζεται με έκπτωση 2.500 ευρώ, αλλά και 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

 

Σε 80 χώρες

Καλύπτει κάθε απαίτηση των επαγγελματιών

Το Ducato εκτός από LCV διατίθεται ως αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Πωλείται σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, από τη Ρωσία και τη Λατινική Αμερική, μέχρι τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.

Εκτός από στιβαρό, πρακτικό και αξιόπιστο, το ιταλικό μοντέλο φέρει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, κάνοντας τη ζωή του επαγγελματία οδηγού πιο ασφαλή και άνετη. Εφοδιάζεται με το πακέτο των συστημάτων υποβοήθησης (ADAS), ενσωματώνει εξελιγμένη συνδεσιμότητα και σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο.

 

H Fiat διαθέτει ένα από τα κορυφαία τροχόσπιτα

Το καλύτερο Ducato της ιστορίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης