Του Μιχάλη Κοντιζά

Στο zougla.gr καινοτομούμε για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας και δύο κυπελλούχοςΟ Μιχάλης Κοντιζάς δημιουργεί μια σειρά αφιερωμάτων σε αθλητές και ανθρώπους των ελληνικών αγώνων. Αναδεικνύει αυτούς που χαρίζουν θέαμα στις ειδικές διαδρομές μέσω των ξεχωριστών βίντεο που ετοιμάζει και προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο.

Η νέα ενότητα συνεχίζεται με τον Νίκο Γκίκα, έναν σπουδαίο Έλληνα οδηγό με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του και διακρίσεις στο εξωτερικό. Όπως αναφέρει ο τρεις φορές πρωταθλητής και δις κυπελλούχος, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πρέπει να ξεκινά από τα καρτ. Αυτό είναι το πρώτο και φυσικά το βασικότερο σκαλοπάτι.

Γι’ αυτόν οι αγώνες δεν είναι απλά κέφι και διασκέδαση. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού του, ένα μέρος της δουλειάς του. Όπως λέει, το ενθαρρυντικό είναι πως οι νέοι αφήνουν τις κόντρες στον δρόμο και πάνε στις πίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τι δώρο του έφερε ο πατέρας του μέσα στο σαλόνι του σπιτιού,

Σε ποια ξένη χώρα πήρε μια σπουδαία νίκη,

Από ποια μεγάλη σχολή οδήγησης αποφοίτησε,

Τι συμβουλεύει τους νέους,

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Ειρήνη Ξαγοράρη: Η αμαζόνα των dragster

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Παναγιώτης Ρουστέμης: Ο ταλαντούχος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης