O Lewis Hamilton μπορεί να πήρε την pole position στο Grand Prix της Emilia Romagna, ωστόσο, ο Lando Norris είναι αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren έκανε απίστευτη εμφάνιση στις κατατακτήριες, σημείωσε τρομερούς χρόνους, αλλά έμεινε μόλις για 43 χλστ. του δευτερολέπτου πίσω από τον πρωταθλητή.

Ο χρόνος του στην τελευταία προσπάθεια ακυρώθηκε λίγο μετά όμως, γιατί πάτησε εκτός των ορίων του circuit κι έτσι θα εκκινήσει στον αυριανό αγώνα από την έβδομη θέση. Ωστόσο, έδειξε ότι είναι από τους πιο γρήγορους οδηγούς στην πίστα της Imola, ενθουσιάζοντας τους πάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις θέσεις 2 και 3 βρίσκονται οι δύο Red Bull Racing, με τους Sergio Perez και Max Verstappen.

Ο Charles Leclerc έφερε τη Ferrari στην τέταρτη θέση, σε αντίθεση με τον team-mate του Carlos Sainz ο οποίος απογοήτευσε. Ο Ισπανός δεν μπήκε καν στο Q3 και αύριο θα βρεθεί στην 11η θέση του grid.

Προβληματισμός επικρατεί στη Mercedes για τον ρυθμό του Valtteri Bottas, ο οποίος έκανε τον 8ο ταχύτερο γύρο, με διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη δεκάδα συναντάμε τον Pierre Gasly με AlphaTauri (5ος καλύτερος χρόνος), τον Daniel Ricciardo με την άλλη McLaren, τον Esteban Ocon με Alpine και τον Lance Stroll με Aston Martin.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο George Russel καθώς έφερε την Williams στη 12η θέση, ενώ ο Sebastain Vettel δείχνει ότι κάτι του λείπει, κάνοντας τη μία χειρότερη εμφάνιση μετά την άλλη.  

Ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις κατατακτήριες του Ιταλικού GP

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης