Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στα γκαράζ της πίστας του Sakhir επικρατεί ησυχία προς το παρόν. Οι μηχανικοί κάνουν κάποιες εργασίες, με τα μονοθέσια να είναι καλά καλυμμένα και τις πόρτες ερμητικά κλειστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αύριο το πρωί όμως και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, η ατμόσφαιρα στο Μπαχρέιν θα είναι ηλεκτρισμένη. Οι ομάδες θα έχουν μόνο τρεις μέρες στη διάθεσή τους για να δοκιμάσουν τα φετινά μονοθέσια και να κάνουν τις όποιες βελτιώσεις πριν την έναρξη της σεζόν στο ίδιο circuit στις 26-28 Μαρτίου.

Τα τεστ του τριημέρου θα έχουν διάρκεια έως 8 ώρες την ημέρα. Θα ξεκινούν στις 9:00 το πρωί, θα διακόπτονται μεταξύ 13:00 και 14:00 το μεσημέρι και θα συνεχίζονται ως τις 18:00 το απόγευμα.

8 ώρες την ημέρα διαρκούν οι δοκιμές Δεν υπάρχουν κανόνες για το πόση ώρα ή πόσους γύρους μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε οδηγός. Αυτό εξαρτάται από την ομάδα του. Η Red Bull Racing για παράδειγμα, θα κάνει δοκιμές όλη την Παρασκευή με τον Verstappen, το Σάββατο μόνο με τον Perez και την Κυριακή και με τους δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες ομάδες έχουν επιλέξει να μοιράσουν τον χρόνο της ημέρας στη μέση και κάποιοι, όπως η Mercedes και η Ferrari δεν έχουν ανακοινώσει το παραμικρό. 

Η διαδικασία των τεστ θα καλυφθεί αποκλειστικά από το F1 TV Pro.  

Ο Vettel θα βγει πρώτος με το μονοθέσιο της Aston Martin

Ricciardo και Norris χαλαρώνουν λίγο πριν ξεκινήσει η δράση

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης