Του Περικλή Χαλάτση

Ο Κώστας Στεφανής δεν χρειάζεται συστάσεις. Όχι γιατί είναι από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα που ασχολούνται με το χώρο του αυτοκινήτου αλλά γιατί έχει «γράψει» ατέλειωτα αγωνιστικά χιλιόμετρα στα ελληνικά βουνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από το μπάκετ του συνοδηγού έχει τρέξει με τα πιο γρήγορα αγωνιστικά αυτοκίνητα δίπλα στους πιο αξιόλογους Έλληνες οδηγούς.

Όσο είχαμε το Ράλι Ακρόπολις στο αγωνιστικό καλεντάρι του WRC ο Κώστας Στεφανής ήταν σε όλα παρών.
Γνωρίστηκε με τους πρωταθλητές του παγκοσμίου πρωταθλήματος ραλι,ήταν πάντα στο πλευρό όλων των αγωνιζομένων και δεν δίασταζε να αποκαλύψει τα μυστικά των ορεινών ειδικών διαδρομών που μόνο αυτός γνώριζε.

Το ράλι Ακρόπολις,μετά από οκτώ χρόνια απουσίας επιστρέφει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι το «Ράλι των θεών» όπως το αποκαλούν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Μπορεί να ήταν πάντα ένα δύσκολο και απαιτητικό ράλι γεμάτο προκλήσεις και εκπληξεις, ωστόσο ήταν ο αγαπημένος τους αγώνας. Γιατί ο καλός στα δύσκολα ξεχωρίζει.Οι ειδικές διαδρομές έχουν ήδη ανακοινωθεί και κάποιοι εργοστασιακοί  δοκιμαστές έχουν αρχίσει να κάνουν τα πρώτα Reperage για να δοκιμάσουν λάστιχα και αναρτήσεις.

Ζητήσαμε από τον πολύπειρο συνοδηγό Κώστα Στεφανή να μας μιλήσει για το φετινό αγώνα που θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου αλλά και να μας πει ποιες κατά τη γνώμη του θα είναι οι πιο εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές. Ποια είναι ήταν η ειδική του Ταρζάν και τι θα γίνει στη Σούπερ Ειδική στο Σύνταγμα.

 

 

Οι ειδικές διαδρομές του Ραλι Ακρόπολις 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης