Ρεπορτάζ: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών απασχόλησε το πανελλήνιο τις προηγούμενες ημέρες και θα συνεχίσει και τους επόμενους μήνες μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς θα συμβεί τόσο με τα κανάλια που Η εταιρεία που θα ασχοληθεί με την εισαγωγή αυτοκινήτων θα επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ…ήδη εκπέμπουν όσο και με τους επιχειρηματίες που έχουν πάρει τηλεοπτική άδεια. Μεταξύ των υποψηφίων για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας ήταν και μία κυπριακή εταιρεία με την ονομασία «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου Α.Ε.».

Βασικός μέτοχος της εν λόγω εταιρείας σε ποσοστό 99% και εισηγμένης πρόσφατα στο Χρηματιστήριο της Κύπρου είναι ο Νικόλαος Ντάβαρης. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση του τηλεοπτικού σταθμού Star, όπως και σε άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα Μέσα.

Μέχρι τέλος του έτους θα γίνει γνωστό και το όνομα της εταιρείας τα αυτοκίνητά της οποίας θα πωλούνται στην Ελλάδα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έναρξη το 2017…
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ο Νικόλαος Ντάβαρης (φωτογραφία δεξιά) μαζί με μεγάλο επενδυτικό όμιλο βρίσκεται ήδη στην τελική φάση ολοκλήρωσης αντιπροσώπευσης πολύ μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα.

Με βάση το ρεπορτάζ, απομένουν μόνο τυπικές διαδικασίες προκειμένου να μπουν οι υπογραφές και να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά η νέα εισαγωγική εταιρεία.

Πρόκειται για αυτοκινητοβιομηχανία, το όνομα της οποίας θα συζητηθεί πολύ, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα δημιουργήσει και νέες τάσεις στην αγορά. Τα πρώτα αυτοκίνητα υπολογίζεται πως θα αρχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα το 2017, οπότε και αναμένουμε να δούμε το μέγεθος της επένδυσης, που υπολογίζεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ…

Διαβάστε επίσης: Κλείνει deal για εισαγωγή αυτοκινήτων πολύ γνωστής εταιρείας

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης