Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Χρήματα μπορεί να μην υπάρχουν στην αγορά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται και Το επιχειρηματικό deal δεν αφορά στη Mazda ούτε κινεζική «μπράντα»…επιχειρηματικές κινήσεις. Για κάποιους το συγκεκριμένο οικονομικό περιβάλλον είναι και μια ευκαιρία να κάνουν δυνατό… μπάσιμο και να καθιερωθούν σε μια αγορά που μάχεται να κρατηθεί στα πόδια της. Με λίγα λόγια, όποιος έχει χρήματα και επενδύει δημιουργώντας ένα υγιές περιβάλλον, είναι σίγουρο πως θα δικαιωθεί σε βάθος χρόνου.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο γίνονται σημαντικές στρατηγικές κινήσεις προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα πολύ γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων. Αυτή η κίνηση δεν αφορά στη Mazda, για την οποία πολλοί αναρωτιούνται τι γίνεται, ούτε κάποια κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το όνομα της εταιρείας αυτοκινήτου που θα έχει και παράρτημα στην Ελλάδα θα συζητηθεί πάρα πολύ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικές υπογραφές στο εξωτερικό…
Όπως μαθαίνουμε, τις προηγούμενες ημέρες έγιναν συναντήσεις με στελέχη της ξένης εταιρείας επί Αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, μέχρι το τέλος του έτους θα έχει κλείσει η συμφωνία… ελληνικού εδάφους με τον επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στη χώρα μας. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει και πλέον μένει το διαδικαστικό κομμάτι για να πάρει σάρκα και οστά το σχέδιο.

Οι επόμενες κινήσεις είναι συγκεκριμένες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τελικό deal αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, όταν γίνει και το ταξίδι στο εξωτερικό από τον Έλληνα επιχειρηματία, που γνωρίζουμε, αλλά δεν μπορούμε προς το παρόν να αποκαλύψουμε το όνομά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης