Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του 57χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Κωνσταντίνο, στη Φθιώτιδα. Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες προσπαθώντας να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον δολοφόνο.

Αυτό που γνωρίζουν μετά βεβαιότητος είναι ότι ο δολοφόνος ήταν παρέα με το 57χρονο στο αυτοκίνητό του και μάλιστα διέφυγε με αυτό, αφού τον δολοφόνησε με ιδιαίτερη αγριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα Rover, χρώματος γκρι, με φιμέ τζάμια.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θύμα και δράστης ταξίδεψαν μαζί από Αθήνα για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου το βράδυ το Σαββάτου, με το όχημα του θύματος.

Μάλιστα, το γκρι Rover αργά το βράδυ του Σαββάτου εθεάθη στα Καμένα Βούρλα, όπου ο 57χρονος φέρεται να συνέφαγε μαζί με τον δολοφόνο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το άγριο έγκλημα έγινε νωρίς τα ξημερώματα, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 04.00.

Αυτό που καλούνται τώρα να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν μέσα στο γκρι Rover και τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δολοφόνου με τόσο μίσος, ώστε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, αφού εκτός από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και τις μαχαιριές, στη συνέχεια τον πάτησε με το ίδιο του το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αυτό που ελπίζουν ότι θα δώσει απαντήσεις και θα ρίξει φως στην υπόθεση είναι το κινητό του θύματος, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Ο 57χρονος διέμενε στη Γλυφάδα, όπου δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά με το εμπόριο.

Πηγή: lamiareport, tvstar.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης