Συντετριμμένοι είναι οι γείτονες, οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συμμαθητές της άτυχης 13χρονης μαθήτριας η οποία έχασε τη ζωή της σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου επί της οδού Μπαρκοπούλου στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι.

Από το πρωί φθάνουν στο σημείο παιδιά από το σχολείο της 13χρονης Σάρας. «Γνωρίζαμε για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας, ήταν γνωστά στην τοπική κοινωνία. Η οικογένεια δεν είχε ρεύμα, δεν είχε χρήματα, ζεσταινόταν με κεριά και άλλα αυτοσχέδια μέσα» δήλωσε στην κάμερα του thestival.gr μαθητής του σχολείου της ανήλικης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, χθες το βράδυ, στις 23.10, το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την Άμεση Δράση για περιστατικό αιφνιδίου θανάτου σε σπίτι στην περιοχή της Ξηροκρήνης, όπου έσπευσαν αστυνομικοί.

Στην κατοικία διέμενε μία 54χρονη γυναίκα από τη Σερβία μαζί με την 13χρονη κόρη της. Η γυναίκα είναι άνεργη και άναψε ένα μαγκάλι για να ζεστάνει το σπίτι. Ωστόσο, από το μαγκάλι δημιουργήθηκαν αναθυμιάσεις, οι οποίες είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν μητέρα και κόρη. Όταν η γυναίκα ανέκτησε τις αισθήσεις της, αντιλήφθηκε τι συνέβη και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Δυστυχώς, όμως, η μικρή κατέληξε.

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, ο οποίος σε πρώτη φάση εκτιμά πως ο θάνατος της 13χρονης επήλθε από τις αναθυμιάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης