Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κεφαλονιά και είδε το φως της δημοσιότητας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Το ζευγάρι των Γερμανών που βρέθηκε νεκρό σε οίκημα το οποίο είχε νοικιάσει από το διαδίκτυο φέρεται να αυτοτραυματίστηκε ταυτόχρονα, όπως τονίζει η ιατροδικαστής. 

Η βίλα που βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ενώ πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι που φέρεται να είναι νεαρής ηλικίας (πιθανότατα ύρω στα 30) ήρθε από τη Γερμανία στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά για να δώσει τέλος στη ζωή του και μάλιστα την ίδια στιγμή. 

Σημειώνεται πως οι σοροί των δύο ατόμων δεν βρέθηκαν στο ίδιο σημείο. Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας εντοπίστηκε στην μπανιέρα του σπιτιού και η κοπέλα στο σαλόνι.

Τα περιπολικά έξω από τη βίλα που βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιατροδικαστής Πατρών κα Αγγελική Τσιόλα, βρέθηκε στην Κεφαλονιά και με τα έως τώρα ευρήματα από την εξέταση των δύο σορών, αναφέρει τα εξής:

«Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου».

Παράλληλα, η ιατροδικαστής σημεώνει πως στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης.

«Έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας» ήταν τα λόγια της κας Τσιόλα.

Στην Πάτρα αύριο οι δύο σοροί

Οι σοροί των δύο άτυχων Γερμανών θα σταλούν αύριο στην Πάτρα, για τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση. H ιατροδικαστής σημεώνει πως στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας

Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα της κοπέλας, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα, τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί αν είναι τα πραγματικά.

Τους δύο Γερμανούς, εντόπισε χθες η ιδιοκτήτρια της βίλας, η οποία πήγε να ανοίξει το σπίτι για να το καθαρίσει, θεωρώντας πως το ζευγάρι, είχε ολοκληρώσει την παραμονή του στην βίλα και είχε αποχωρήσει.

Πληροφορίες από: inkefalonia.gr, Φωτογραφίες από: inkefalonia.gr, kefaloniapress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης