Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην Καλλιθέα, στις 21.30 περίπου, το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ελλήνων και τριών μεταναστών.

Πηγές της Αστυνομίας κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες, δύο Αιγυπτιακής καταγωγής κι έναν Παλαιστίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στην πλατεία Κύπρου και συκγκεκριμένα, περπατούσαν στην οδό Λασκαρίδου δέχτηκαν επίθεση από επτά -οχτώ Έλληνες δικυκλιστές που επέβαιναν σε τέσσερα μηχανάκια, οι οποίοι τους γρονθοκόπησαν με αλυσίδες και λοστούς.

Στη συνέχεια, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 100 μετανάστες, ενώ οι δικυκλιστές τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν του περιστατικού, η ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων διήρκεσε μέχρι τις 23.20 περίπου. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στον τόπο που σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η zougla.gr ήρθε σε επαφή με τον 24χρονο αδερφό του ενός εκ των δύο Αιγύπτιων τραυματιών, ο οποίος έσπευσε στο σημείο της συμπλοκής λίγα λεπτά αργότερα, έπειτα από κλήση του αδερφού του για βοήθεια. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί  που χτύπησαν τον αδερφό μου και τους υπολοίπους -επέβαιναν σε μηχανάκια μικρού κυβισμού-  αν ήταν άτομα της Χρυσής Αυγής, αν ήταν Ρωσοπόντιοι, όπως επίσης δεν τον γνωρίζουν και οι άλλοι δύο τραυματίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο το τελευταίο χρονικό διάστημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ιατρική πηγή από το Ασκληπιείο Βούλας, με την οποία επικοινώνησε η zougla.gr, οι τραυματίες φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις  και παραμένουν στο νοσοκομείο, καθώς υποβάλλονται  σε περαιτέρω εξετάσεις από νευροχειρουργό.

 
Τέλος να αναφέρουμε πως οι δύο εκ των τριών τραυματιών αναμένεται να πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα, ενώ ο τρίτος πιθανότατα εντός των δύο επόμενων ημερών.

Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση 23:22

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης