Με επιστολή που απέστειλε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό του δικηγορικού γραφείου του Δ. Τζουγανάτου στις 13 Ιουνίου του 2012. Η ίδια επιστολή αναρτήθηκε και στον διαδικτυακό ιστότοπο Athens Indymedia.

Παρατίθεται αυτούσια η επιστολή, όπως μας απεστάλη στο e-mail της zougla.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάπτυξη στάζει αίμα…

«Διαρθρωτικές αλλαγές, μεγάλες δομικές μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη»…

Με δύο λόγια δηλαδή, δημιουργία «ελεύθερων οικονομικών ζωνών» με μισθούς εξαθλίωσης, ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, καταστροφή της φύσης και αμέτρητα κέρδη για τους καπιταλιστές και τους πολιτικούς εκπροσώπους τους. Από κοντά και διάφορες εταιρείες σεκιούριτυ-ιδιωτικοί στρατοί που στελεχώνονται από προλετάριους-δούλους υποταγμένους στο μυαλό και το σώμα.

«Να έρθουν οι επενδυτές να φάμε ψωμάκι» σκούζουν διάφορα ανθρωπάκια, σέρνονται σαν σκουλήκια για ένα ξεροκόματο από το αφεντικό.

Στα πλαίσια των «μεγάλων μεταρυθμίσεων» πρώτες και καλύτερες οι αποκρατικοποιήσεις. Ξεπούλημα όλων των δημόσιων και κοινωνικών δομών σε ιδιώτες. Το αφεντικό τρελάθηκε… Αφού πρώτα αφέθηκαν σην μοίρα τους και οι προσφερόμενες υπηρεσίες μειώθηκαν στην συνέχεια υπερχρεώθηκαν λόγω των μιζών από κάθε είδους λαμόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να πραγματοποιηθούν όμως οι αποκρατικοποιήσεις χρειάζονται νομικοί και τεχνικοί σύμβουλοι. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτριος Τζουγανάτος, καθηγητής νομικής. Το συγκεκριμένο τρωκτικό έχει αναλαβει σύμβουλος αποκρατικοποίησης του καζίνο της Πάρνηθας έναντι ελάχιστης αμοιβής 60,000€.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στις 19:45 πυρπολήσαμε με ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό το δικηγορικό γραφείο του Τζουγανάτου επί της οδού Σίνα 32, στον τρίτο όροφο, στο κέντρο της Αθήνας.

Η απολύτως πετυχημένη ενέργειά μας αποσιωπηθηκε πλήρως από τα Μ.Μ.Ε. κατόπιν υποδείξεως των μπάτσων.
Αυτό σε τίποτα δεν μας πτοεί από το να αναζητάμε διαρκώς νέους στόχους και να τους χτυπάμε ανελέητα.

Αλληλεγγύη στους κοινωνικούς αγωνιστές της Ε.Ο. 17Ν και σε όσους κατηγορούνται για συμμετοχή στις επαναστατικές οργανώσεις Επαναστατικός Αγώνας και Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και στους δεκάδες αγωνιστές οι οποίοι βρίσκονται έγκλειστοι στα κελιά της δημοκρατίας.

Με την συμμετοχή στις εκλογές δεν μεταθέτεις την ατομική σου ευθύνη να αλλάξεις την καθημερινότητά και την ζωή σου γενικότερα.

Δημιουργία παντού επαναστατικών συμβουλίων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ.

Οργάνωση «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ»

Σημειώνεται ότι εμπρηστικός αυτοσχέδιος μηχανισμός, αποτελούμενος από 4 γκαζάκια, εξερράγη το βράδυ της 13ης Ιουνίου στον διάδρομο, έξω από το δικηγορικό γραφείο του κ. Τζουγανάτου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης