Η Δήμητρα Βούλγαρη Λάμπρου, έως την εξιχνίαση της δολοφονίας του καπετάνιου, δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το προφίλ της στο Facebook. Χαρακτηριστικό ήταν το τελευταίο της status λίγες ώρες πριν οδηγηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου για μία ακόμη φορά στο αστυνομικό τμήμα, όπου μετά από 14 ώρες ανάκρισης, ομολόγησε τον φόνο του συζύγου της.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία που άφηνε ένα μήνυμα. Τη στιγμή της κοινοποίησης ουδείς γνώριζε, ούτε μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μην εκδικείσαι κανέναν. Αργά ή γρήγορα θα το κάνει η ζωή για εσένα. Έχε της εμπιστοσύνη», ήταν το τελευταίο μήνυμα της Δήμητρας Βούλγαρη Λάμπρου ενώ μία μέρα μετά, τα φώτα της δημοσιότητας θα έβλεπε το «θέατρο» που έπαιζε τόσο καιρό σύμφωνα με τους κατοίκους της Αργολίδας.

Τα ερμητικά κλειστά στόματα των κατοίκων έχουν αρχίσει και λύνουν την σιωπή τους, οδηγώντας το govastileto.gr στο προφίλ στο Facebook της φερόμενης ως συζυγοκτόνου.

Ένα προφίλ «βιτρίνα» που είχε ως εικόνα προφίλ την κόρη της και το διαχειριζόταν ουσιαστικά η Δήμητρα Βούλγαρη Λάμπρου, σύμφωνα με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντός της και όπως καταλήξαμε, «σκαλίζοντάς» το με προσοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης