Παγίδα θανάτου στον 30χρονο γιο ενεχειροδανειστή στη Δάφνη κατηγορείται ότι έστησε μέσω του facebook η 25χρονη Αλεξάνδρα Σταματάκη η οποία δικάζεται με άλλους τρεις συνεργούς της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η 25χρονη που έχει χαρακτηριστεί ως γυναίκα αράχνη, θεωρείται ότι «ψάρεψε» μέσω facebook τον 30χρονο Γιώργο Κοτσιλίδη και μετά όλα ήταν εύκολα για εκείνη και τους συγκατηγορουμένους της. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη, πέρυσι τον Απρίλιο και αφού τον έδεσαν στον λαιμό, στο στόμα και χειροπόδαρα, του άρπαξαν 139.000 ευρώ καθώς και ποσότητα χρυσού και εξαφανίστηκαν. Λίγα λεπτά μετά το θύμα πέθανε από ασφυξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι αποδέχθηκαν τη ληστεία, ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και τον Θεό αρνούμενοι όμως ότι είχα πρόθεση να τον σκοτώσουν.

«Ο γιος μου δεν αντιστάθηκε. Ηθελαν να τον σκοτώσουν. Πιστεύω ότι η γνωριμία δεν έγινε μέσω facebook, αλλά ότι το τηλέφωνό της κατηγορουμένης το έδωσε στο παιδί μου ένας φίλος του», κατέθεσε στο δικαστήριο η μητέρα του θύματος.

«Πήρα το μαχαίρι και έκοψα την μονωτική ταινία. Στο λαιμό ήταν τυλιγμένη πολλές φορές. Ήταν ήδη νεκρός όταν τον βρήκαμε. Το πιο φρικτό πράγμα για έναν πατέρα είναι να έχει πίσω του τους δολοφόνους του γιου του», τόνισε ο πατέρας του 30χρονου προσθέτοντας πάντως ότι πίσω από την δολοφονία του γιου του κρύβεται ένας άνδρας με τον οποίον είχε οικονομικές διαφορές και έδωσε στους δράστες πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, η 25χρονη είναι άτομο χωρίς ηθικούς φραγμούς, ενώ έχει ομολογήσει ότι έκανε κλοπές σε σπίτια για να εξασφαλίζει τα προς το ζην. Μία μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε κλέψει και το δικό της σπίτι και πως από το 2011 έμπαινε στα σπίτια με αυτό το σκοπό. Για τη γνωριμία με το θύμα, υποστήριξε ότι οι δράστες γνώριζαν πως ήταν χαμηλής νοημοσύνης και  τον ψάρεψαν μέσω facebook, με σκοπό τη ληστεία. Η δίκη συνεχίζεται αύριο με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Δάφνη, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Απριλίου 2013, 16:18

Δολοφονία μέσω Facebook, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Μαΐου 2013, 20:00

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης