Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας από την αποτρόπαια δολοφονία της 43χρονης, Ναταλίας Βουτσινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμαΤο άγριο έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί με το θύμα, την ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου και καφετέριας, να πέφτει νεκρό από τις μαχαιριές του 33χρονου – αλβανικής καταγωγής – μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Μποζαΐτικα.

Λίγο πριν τις 10.30 το πρωί, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ένας άνδρας 33 ετών και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την 43χρονη γυναίκα, κρατώντας μάλιστα το όπλο του εγκλήματος – ένα ματωμένο μαχαίρι. 

O δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίοΟ Ανδρέας Βρης ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της. Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο δράστης βρίσκοντας την 43χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. «Το θέαμα ήταν αποκρουστικό και σοκαριστικό», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έγκλημα πάθους. Ωστόσο, ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες. Σε σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ανδρέα Βρη, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε: «Δεν είχε σχέση η σύντροφος μου με τον δράστη. Κάθε μέρα ήμασταν μαζί και δεν είχε πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου». Μάλιστα, ζήτησε από τα Μέσα Mαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν την κόρη του και να μην αναφέρονται ανακρίβειες.

Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή κίνητρα του δράστη.

Ποιος ήταν ο δράστης

Ίχνη πάλης έχουν εντοπισθεί στο άψυχο σώμα της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά. Ο 33χρονος, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι τσακώθηκαν και τη σκότωσε πάνω στον καυγά. Ο δράστης περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και -κατά τα τοπικά ΜΜΕ- βοηθούσε στο κατάστημα εστίασης που διέθεταν.

Το θύμα

Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα. Μαζί με τον δημοσιογράφο και ενός εκ των εκδοτών της εφημερίδας «Κήρυκας» Ανδρέα Βρη είχε μακροχρόνια σχέση, ενώ συγκατοικούσαν και είχαν αποκτήσει μία κόρη. Η Ναταλία Βουτσινά διέθετε επίσης ένα κατάστημα εστίασης μαζί με τον κ. Βρη.

(Πλάνα από super b Πάτρας)

Το θύμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης