Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση εξαφάνισης του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Συμφοιτητής του Βαγγέλη μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και περιέγραψε ένα ανατριχιαστικό περιστατικό bullying σε βάρος του 20χρονου Βαγγέλη εντός της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων όπου σπούδαζε.

Μια εβδομάδα περίπου μετά τις εκλογές τον έδεσαν με το ζόρι σε μια καρέκλα. Εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει και, όταν τα κατάφερε, ένας από αυτούς τον ακολούθησε στον διάδρομο της εστίας, του πέρασε έναν ιμάντα στον λαιμό και τον τραβούσε με δύναμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης, σύμφωνα με τον μάρτυρα, αναστατωμένος πήγε στο δωμάτιό του και κλειδώθηκε. Τότε οι Κρητικοί χτυπούσαν δυνατά την πόρτα απειλώντας τον πως αν δεν ανοίξει θα το μετανιώσει. Ο 20χρονος εκείνη την ημέρα δεν βγήκε από το δωμάτιό του.

Ο Βαγγέλης το τελευταίο διάστημα φαινόταν καταβεβλημένος. Χαρακτηριστικό του φόβου που ένιωθε ήταν πως επέλεγε να κάνει ντους στις 3 τα ξημερώματα, για να μην τον δουν οι συμπατριώτες του και του κλείσουν το νερό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση του διευθυντή της Σχολής Ιωαννίνων Κώστα Μάντζαρη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA δηλώνοντας συγκλονισμένος με όσα διάβασε στο πόρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγκλονίστηκα από αυτά που γράφονται και από αυτά που μπορείς να… αντιληφθείς πίσω από τις λέξεις. Θεώρησα σκόπιμο να αντιδράσω άμεσα. Εκτός από την παραίτηση του διευθυντή της σχολής, η υπόθεση δεν τελειώνει εκεί. Δεν μπορεί να έχουμε ποινές για βλάβες στη σχολή και την ίδια ώρα να αγνοούνται τέτοια ζητήματα. Τα φαινόμενα βίας που αναφέρονται στο πόρισμα είναι πάρα πολλά…» τόνισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης